lördag 11 augusti 2012

Hillary Clinton; USA kommer att bomba Syrien

Hillary Clinton i Turkiet träffar syriska "flyktingar"

Under sitt besök i Turkiet sade USA sionistiska (och judiska) utrikesminister  Hillary Clinton att USA har planer på att införa ett flygförbudszon över Syrien. Detta är naturligtvis ett kodord för en direkt militär luftintervention från NATOS sida i likhet med den "flygförbudszon" som infördes i Libyen.

Den enda skillnaden här skulle vara att USA och NATO nu ska agera unilateralt och utan FN-mandat. USA avslöjade också att man har planera på att införa så kallade "humanitära zoner" i Syriens rebellkontrollerade områden, detta innebär att rebellerna ska få upprätta en konkurrerande statsmakt i områden dem kontrollerar i likhet med Libyen. Alltså sker fortfarande regimskifteprogramet i Syrien enligt interventions-modellen "Libyenmodellen".

 Hillary Clinton och Turkiets utrikesminister Ahmed Davutoglu kom också överens om att USA Turkiet  och Israel ska koordinera fram den "övergångsplan för Syrien" som USA tagit fram.

Den så kallade "övergångsplanen" är USA:s eget regimskifteprogram som togs fram efter det att Ryssland och Kina blockerade USA:S försök att smuggla igenom ännu ett sionistiskt krig förbi FN:s säkerhetsråd. Övergångsplanen innebär kortfattat att USA ska öka stödet till NATO:s legoarme i Syrien (Den fria syriska armen) och genom en samordnad aktion av de amerikanska satellitstaterna störta regeringen Al-Assad med våld. Den senaste månadernas kraftiga ökningen av vapenleveranser, finansiering och tekniskt stöd från USA, Saudi Arabien, Qatar, Turkiet och andrahar dramatiskt ökat den dria syriska armens styrka samt även dödssiffrorna.

 Det verkar som Obama administrationen inte längre kan motstå kraven från nykonservativa krafter och den sionistiska lobbyn APAC som krävs ett direkt militärt angrepp. Det verkar som mer traditionella former av CIA stöd A la Nicaragua för de "syriska rebellerna" inte längre tillfredställer sionisterna.

Tidigare i år  gav Obamaen order om akutoriserade dold (liksom öppen ekonomiskt och diplomatiskt) stöd till den rebellerna. Det inkluderar CIA officierar marken, militärt kommunikationsutrustning och underrättelse samt vapen och och utrustning som skickas via Saudi Arabien, Qatar och Turkiet.  Här spelar Turkiet en avgörande roll, bland annat har Turkiet inrättat en logistik och utbildning bas för den fria syriska armén nära den amerikanska flygbasen i Incirlik.

Den fria syriska armens logistiska bas och träningsläger vid den amerikanska flygbasen i Incirlik.
   
Efter att Kina och USA blockerade ett sista försök att vinna FN-stöd för ett militärt intervention gjorde Obama-administrationen det klart att man nu skulle tiofaldiga stödet till rebellerna och samordna "övergången" med Israel och Turkiet.

För Turkiets del innebär detta monströsa brott mot det syriska folket att man från EU håll nu fått löften om att få ansluta sig till EU. Tyskland och Frankrike kommat nu att lägga ner sitt veto mot ett Turkiskt EU-medlemskap. För Israels del innebär det att man nu kommer ett steg närmare det slutgiltiga målet som är att krossa Iran. Därför började Turkiet att bygga flyktingsläger till Syriska flyktingar redan innan flyktingsströmmarna hade kommit igång.

Turkiets belöning för att ha hjälpt att krossa Syrien blir ett EU medlemsk

För Syrier som vill ha demokati och värdighet i ett fritt land är interventionen av utländska makter och framväxten av terrorister som står unde främmande makters kontroll mer katastrofal än vad som var fallet i Libyen.  Det är underrättelsebefäl från USA som stödjer Israelistisk ockupation av Syriskt territorium som bestämmer vilken rebellgrupp som ska stödjas ekonomiskt och militärt och inte det syriska folket. Den opposition som västmakterna erkänner har ingen autonomi
och är bara ett instrument för sina sponsorer som är samma utländska makter som skapat den katastrofala situationen i Syrien.

Den västerländska median som tillstor del utmålat en osann och karikatyrliknande bild
av konflikten i Syrien får allt svårare att smälta sanningen inför onekbar bevisning att den fria syriska armen ägnar sig åt kidnappningar, tortyr, avrättningar och utpressning. I många fall väljer man bara att censurera bort allt som inte går ihop med lögnen man försöker sälja omvärlden: Ett folks resning mot en blodtörstig diktatur och dennes mördarmaskin.

Bara sanningen kan ge Syrierna en chans att bestämma över sin egen framtid och stoppa Syriens nedstigning i avgrunden. USA och de västmakter som för ett folkrättsvidrigt krig mot Syrien måste dessutom hållas ansvariga i FN av ett enad omvärld. Men hur ska det gå till när FN bara är ett annat instrument för nykolonialism, ett stormaktsklubb?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar