tisdag 28 augusti 2012

Över 300 döda hittade i Syrien



Nu är det dags att skriva ett nytt inlägg om Syrien igen. Det är ganska svårt att hänga med i svängarna eftersom nya händelser inträffar dagligen dock kan jag konstatera flera sa


  •     Västmakterna som i nära två års tid fört ett öppet krig med Syrien har misslyckats med att störta regimen enligt den tidsplan dem tänkt sig.
  •   Det sista som västmakterna bryr sig om är det syriska folkets bästa och Syrien har totalförstörts genom västmakternas ”hjälp”. Miljoner syrier har fördrivits från sina egna hem och landet står inför en ekonomisk katastrof.  
  • Västmakterna har inte på något sätt gett upp förhoppningen att störta Assad men blivit allt mer desperat, brutal och öppen om sina avsikter.  Bland annat har både USA, Frankrike och Storbritannien flera gången flaggat att tiden är inne för en ”flygförbudszon”
  • Som är ett kodord för NATO bomber.
  • Interventionen fortlöper fortfarande enligt mallen ”Den libyska modellen” samtidigt som Turkiet passivt redan är i krig med Syrien. 
  •   Interventionens slutgiltiga mål är fortfarande att krossa Iran.

Det som nu blir allt mer uppenbar är den massmediala manipulation som västerländsk media har gjort sig skyldig till. Bevis samlas på hög att alla så kallade massakrer som Assad sägs vara skyldig till av medierna egentligen utförts av den så kallade ”väpnade oppositionen” för att skyllas på Assad. I många fall är offren som Assads styrkor påståtts ha ”slaktat” just syriska säkerhetsstyrkor och civila som slaktats av den fria syriska armen.

Här kommer en video som visar just det.



Det är även intressant att alla så kallade ”massaker” sker före ett internationellt möte om Syrien i FN:s säkerhetsråd där västmakterna kräver ett icke förbudszon över Syrien eller pressar Ryssland och Kina att acceptera ett militärt ingripande.

Frågan är nu hur nära är vi ett unilateralt militärt ingripande från västmakterna? Alltså ett scenario där västmakterna bombar sig till det styre dem vill ha som i Libyen?  Vad hindrar västmakterna från att själva angripa Syrien utan ett FN mandat? Uppenbarligen inte mycket och det hela är en tidsfråga. Kanske kommer det att ske genom en ”false flag” operation där rebellerna använder kemiska vapen och det hela skylls på Assad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar