tisdag 7 augusti 2012

Den fria syriska armen

Västerländsk media som i hög utsträckning ägs av sionister eller lyder sionistiska intressen har under hela kriget mot Syrien försökt att sälja det förvrängda konceptet att den fria syriska armen är en naturlig produkt av ett "folkligt uppror" mot Assad och utmåla dessa brutala yrkesmördare som frihetskämpar. 

Den "Fria" Syriska armen

I själva verket är den fria syriska armen ingenting annat än ett nätverk av legosoldater, jihadister och terrorister som finansierats, tränats och beväpnas av USA, Israel, Saudi Arabien, Qatar. Deras uppgift är att fungera som interventionens främsta militära instrument för att föra krig mot Syrien.

Det förljugna saga om den fria syriska armens (FSA) uppkomst som västerländsk media sålt allmänheten. brukar låta lite såhär:
"Schafik, a 20-year-old who prefers not to provide his real name, is last in the rebel chain of command. Until about four weeks ago, he served in Syrian dictator Bashir Assad's army. As a soldier, he had been ordered to fire on men, women and children demonstrating against the regime. Now, he's waiting for orders to fight against his former comrades-in-arms."  Källa: Spiegel

Alltså består (enligt sionismens version) den fria syriska armen av patriotiska syrier som tjänstgjort under Assads välde men vägrat slakta sina egna landsmän och därför "bytt sida" och kämpar nu istället mot Assad för att befria syrierna från Assads mördarmaskin.

Verkligheten är dock att den "fria syriska armen" står under NATOS befäl, beväpnats och finansierats av USA och alla deras militära operationer och strategier kommer ifrån Pentagon. 

Den fria Syriska armen kan beskrivas som västmakternas Waffen SS i Syrien. Deras uppgift är att genom terrorism, lönnmord och assymetrisk krigsföring sätta ett så stort militärt press på den syriska befolkningen och staten som möjligt. Deras främsta uppgift är terrorism och destabilisering, inte att uppnå militära segrar och erövra territorium.

Den fria syriska armens främsta roll är att berövra den ordinarie Syrien uppfattningen av  normalitet och säkerhet så att den stora passiva massan av Syrier som inte är politiskt aktiva och bara vill leva ett vanligt liv reser sig mot Assads regim och skuldsätter Assad för situationen. För att göra det har den fria syriska armen en lång dödslista som innefattar många civila Syrier som inte är militärer eller har ett dugg med regimen att göra: Professionella, stataanställda, tjänstemän, läkare, piloter, ingenjörer, direktörer.

En intressant video om det:



 Exempel på några av de tusentals terrorbrott som FSA gjort sig skyldig till: Kidnappningar, avrättningar, halshuggningar, tortyr. Allt med amerikansk godkännande;







Det finns mycket värre videos uppe men av uppenbara skäl så kan de inte visas på youtube, jag väljer att inte bli för grafiskt heller då jag tror att budskapet ändå går hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar