lördag 11 augusti 2012

SVT stödjer Al Qaida i Syrien

På sista tiden har fått upp ögonen för SVT:S rapportering kring Syrien. Varje gång ett inslag sänds om så är innehållet densamma: Ett kort klipp där ett litet barn skadats eller fördrivits och där Assads styrkor pekas ut som ansvariga.


SVT deltar i informationskriget mot Syrien
Inte en enda gång har jag sätt ett inslag om Syrien som är neutral, opartisk eller nyanserad. Inte en gång har något inslag handlat om vilka brott som den fria syriska armen gjort sig skyldiga till eller vilka grupper som ingår under denna paraply. Att Den fria syriska armen kidnappat 48 iranier i Syrien och redan mördat tre har det inte sagt något om.

Vad innebär det här konkret? Flera saker;

1) Det viktigaste konstaterandet är att SVT:S innehåll bestäms av den radikala sionismens agenda. Alltså står SVT precis som dess brittiska motsvarighet BBC under sionistisk ledning.

2) SVT deltar aktivt i den propagandakrig som bedrivs mot Syrien..

3) SVT är medskyldig till den politiska och medikala atmosfär av ansvarsfrihet som getts till den fria syriska armen och Al Qaida grupperna som stider tillsammans med FSA. 

Alltså drar jag slutsatsen att SVT stödjer Al Qaida i Syrien för att störta Assad.
 
Jag kan även konstatera att västmakterna bedriver fyra typer av krigsföring för att lyckas med sitt regimskifte i Syrien. Dessa är:

1) Militärt krigsföring- Sker via den fria syriska armen.
2) Politiskt krigsföring - sker av USA och EU på FN-nivå
3) Ekonomisk krigsföring -sker genom sanktioner och ekonomiskt sabotage
4) Propagandakrig - sker via sionistiska medier som SVT, BBC, Fox News, Newscorp

SVT:s absoluta hyckleri är motbjudande; man möjliggör dödandet och lidandet av samma människor "man tycker synd om". Politiskt oberoende TV tack vare skattemedel? Jag skulle inte tro det, verkar mer vara sionistisk TV genom skattemedel.


Al Qaida är mycket aktiv i Syrien och stödjs av sionistisk media för att störta Assad

Videoklipp som visar Al Qaida i Syrien. Al Qaida strider tillsammans med den fria syriska armen och har gjort sig skyldig till många terrordåd och självmordsbombningar.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar