söndag 26 augusti 2012

Sverigedemokraterna: Trappa upp terrorn mot Invandrare


Vilka åsikter som den nazianstuckna grupp människor som döljer sig under namnet Sverigedemokraterna egentligen står för blir alltmer uppenbart. Nu har åtminstone en SD-politiker kommit ut och uttryckt sitt stöd för den terroraktion som riktats mot Somalier i Småländska Forserum. 

Sverigedemokraternas åsikter allt mer uppenbar
Sådana terrorgrupper vill sverigedemokraten Sven-Erik Karlsson se mer av enligt tidningen Dagens Nyheter. "Ett sånt gäng som rör om i grytorna borde finnas i alla sveriges 290 kommuner", skriver Karlsson i en kommentar till en artiklen på den främlingsfientliga sajten Avpixlat.

Somalier har systematiskt trakasserats och förföljts i Forserum i 2 år utan att polisen gjort något

Självklart är uttalanden som SD-politiker gör representativt för hela partiet, så är det för alla andra partier och SD är inget undantag. 

Vad det här innebär mer konkret är att SD genom sin existens legitimerar rasistiskt och nazistisk våld. Det innebär också att SD existens undergräver och upphäver de rättigheter som svensk lagstiftning ska garantera alla medborgare oavsett etnicitet i alla samhällsområden.'

Alltså gör SD att Sverige de facto är en misslyckad demokrati som inte kan garantera alla medborgare grundläggande rättigheter.  Att vara en riktig demokrati är mycket mer än fria val, utan mänskliga rättigheter existerar ingen demokrati.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar