måndag 13 augusti 2012

Den fria syiska armens krigsbrott

Bevis på att den fria syriska armen begår krigsbrott i massiv skala i rebellkontrollerade områden (NATO kontrollerade områden) i Syrien blir allt mer omfattande. Ändå fortsätter västerländsk media att lägga på skygglapparna och låtsas som att den fria syriska armen är fredsälskande demokratiaktivister och att det bara är Assad som är kapabel till våld och krigsbrott.

En mycket kontroversiell och omtalad video har dykt upp som visar hur den fria syriska armen barbariskt avrättar syriska postanställda genom att slänga ner dem från ett tak.


Denna mycket viktiga bevisning på att den väpnade oppositionen i själva verket bara är blodtörstiga jihadister och inhyrda legosoldater som anställts och avlönats av västmakterna har helt förtigits av västerländsk media. Istället har det handlat om en påstådd nerskjutning av en syrisk militärplan.

Jihadistisk terrorism för Israels agenda är Kosher
Eftersom de krigsbrott som den fria syriska armen gör sig skyldig till görs för att främja Israels geopolitiska agenda som är att utplåna regeringen Assad så anses det vara acceptabelt och kosher av västerländsk media. Alla krigsbrott och förbrytelser som den fria syriska armen gör sig skyldig till sopas bekvämt under mattan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar