måndag 6 augusti 2012

Fria Syriska armen kidnappar 48 Iranska Pilgrimer i Syrien

Under helgen lyckades NATOS legosoldater i den "fria syriska armen" kidnappa 48 iranska pilgrimer i Damaskus Syrien. Kidnappningen skedde genom underrättelserapporter från CIA och troligtvis även på deras order. Ytterst är detta en provokation och en styrkedemonstration från amerikanskt håll.

Pilgrimarna  var på väg från Damaskus till Seyeda Zeinab mosken som är en helig helgedom för shimamuslimer när deras buss kapades. Den fria Syriska armen har också hotat med att "tillfånga och döda och tillfånga alla Iranier i Syrien."

Kidnappade Iranska pilgrimer visas upp av västmakternas "demokratiaktiviter"
Kidnappningar, tortyr, avrättningar och halshuggningar har blivit något av ett kännetecken för "den fria syriska armen" som finansieras, sponsras och politiskt legitimeras av USA. Därför bör USA hållas politiskt och militärt ansvarig för all terrorism som FSA gör sig skyldiga till.

En video har släppts som visar de kidnappade, männen. Bakom de hänger en stor "oppositionsflagga" som har blivit ett kännetecken för alla som stödjer interventionen. En rimlig fråga är: Varför tar inte "demokrata och moderata" krafter inom den syriska oppositionen avstånd från detta?   

Var är "demokratiaktivisterna" som säger: inte i mitt namn? Sanningen är att det inte längre finns några demokratiaktiviter kvar eller någon oberoende syrisk opposition. Så fort som den ursprungliga  upproret militäriserades och kapades av västmakterna så dog den syriska demokratirörelsen. I ett väpnat konflikt har den som står utan militär styrka ingen röst och ingen talan, det finns ingen demokrati att tala om.
 
Alla som i denna situation kämpar mot Assad står under västmakternas ledning och är bara frontfigurer för interventionen. Den "opposition" som erkänns av västmakterna är en liten klick landsförrädare & opportunister och NATOS inhyrda legosoldater som inte ens hör hemma i Syrien,

NATOS legosoldater har enligt uppgift redan avrättat 3 av gisslan och hotar att döda alla om den syriska staten inte går med på deras krav. Alltså har syftet med kidnappningen från första början att hota Iran, samtidigt som man visar sina egen underrättelsestyrka.

Iran har enligt uppgift bett Turkiet och Qatar om hjälp med att medla en frisläppnng av fångarna i Syrien. Jag tror dock att det bästa svaret mot denna form av terrorism vore om Iran skickade en militär expeditionskår in till Syrien för att hjälpa sin enda allierad att vinna kriget som faktiskt har Iran som sitt huvudmål. Att visa i ett sånt läge visa svaghet och be sina fiendenationer om nåd  inbjuder bara  fler terrordåd mot iranska intressen.

Det här är egentligen Irans strid som Syrien nu tvingats utkämpa, det enda logiska för Irans del  är att skicka trupper in i Syrien och börja stödja Syrien ekonomiskt. På sikt kan inte Syrien klara sig ensam och stå emot ett både USA, EU och dess allierade.

Om Västmakterna tänker angripa Iran så bör Iran inte vänta tills man hamnat i en svagare position. Tvingas man till strid så bör det ske när man är som starkast och inte svagast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar