lördag 4 augusti 2012

Priset Syrierna måste betala för Västmakternas krig

För två dagar sen kunde man läsa följande nyhet på SVT sajt under nyheter:

"Akuta behov Närmare tre miljoner människor i Syrien kommer behöva livsmedelsbistånd de närmaste 12 månaderna, då den våldsamma konflikten har hindrat lantbrukarna från att ta hand om sina skördar, enligt FN:s livsmedels- och jordbruksorgan (FAO)."


 och

"1,5 miljoner av dem behöver akut hjälp med mat inom de kommande tre till sex månaderna. Jordbruket kommer också att behöva assistans med både grödor och boskap."

Det här är alltså hur de tre stora västliga "humanitära" eller mer sanningsenligt nykoloniala  staterna har "hjälpt" det syriska folket till "frihet". Syrien har övergått från att vara ett fredligt land som kan mätta egen mun till ett sönderfallet och krigshärjat helvete där befolkningen inte kan ens kan mättas eller bo. Det här är det öde som väntar alla länder som "befrias" av västmakterna för Israels räkning. Det ultimate priset för  sionismens förintelsekrig får det syriska folket betala. i Israel tjänar man till och med pengar på kriget i Syrien och har gjort det till en turistattraktion.


Krig och katastrof väntar alla länder som står på sionismens lista




Ytterligare en gång ser vi hur den sionistiska agenda som styr upp Washingtons utrikespolitik ödelägger miljoner människoliv och utplånar helar nationer för Israels räkning.

Etablissemangets medier förtiger det här och har förtigt det under alla dessa år, sedan den förljugna Irakkriget. Saken är den att problem inte försvinner om man sopar det under mattan utan upprepar sig ständig, gång på gång igen. Nya länder drabbas, nya människoliv ödeläggs och världen blir mer orättvis och instabilt. Därför måste sanningen ut

2003 var det Irak som drabbas av sionismens agenda, 2011 kom turn till Syrien, 2013 eller 2014 är det Irans tur och därifrån fortsätter det utan uppehåll. Vi har att göra med sionfascister som inte tvekar ett ögonblick att utplåna hela mellanöstern för att "säkra regionen för Israel! 

Död, svält och fördrivning är det enda som västmakterna kan erbjuda syrierna,samtidigt skylls allt på Assad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar