söndag 5 augusti 2012

Israel tjänar pengar på kriget i Syrien

Miljoner Syrier har fått sina liv förstörda av det krig som påtvingats Syrien av USA och västmakterna för Israels räkning.

Det sionistiska kriget mot Syrien har förstört livet för miljoner Syrier
Krig, död, fördrivning, svält och en osäker framtid har blivit miljoner Syriers öde tack vare den sionistiska maktstruktur som styr de nykononiala länderna USA, Storbritannien och Frankrike.

Syrier som för bara ett år sen levde trygga liv i sina egna hem har tvingats att fly sina hem och sitt eget land för att inte mördas av NATOS inhyrda legosoldater. Nu bor de i tältläger på andra sidan gränsen i Turkiet eller Irak som flyktingar.

Tusentals Syrier har mördats av NATOS legosoldater i Syrien för att ge Assad skulden


Samtidigt som detta pågår har tjänar den makt som ligger  kriget pengar på Syriernas död. Medan Syrierna dör så tjänar Israel pengar genom att sälja turister turer till den Syriska gränsen där striderna kan observeras från ett "säkert avstånd". Vidrigt Israel!






Jag fördömer den radikala sionismen som gång på gång har trampat över miljoner människor och bränt miljoner människoöden för att "säkra regionen för Israel". Detta är en ideologi lik nazismen som har noll respekt för andra människors livsrätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar