onsdag 29 augusti 2012

Frankrikes krigshot mot Syrien

Nu är det dags att prata om Syrien igen. Alla tecken pekar på att västmakterna USA, Storbrittanien och Frankrike är fast besluta att köra över internationell rätt och omvärlden för att krossa regeringen Assad och bomba sin marionett regering till makten i Syrien. Allt detta sker till Syriernas förtret och till priset av att Syrien förintas politiskt, ekonomiskt och socialt.

Sionisten Hollande utnyttjar Frankrike för att utkämpa Israels krig.

Nu har  det kommit ett antal nya tillbud från Frankrikes sioniststyrda president Hollande, uppenbarligen ska fyra saker hända

1) Det syriska nationella rådet ska erkännas som Syriens enda legitima regering och provisoriska myndigheter ska upprättas i alla områden som NATOS proxy arme "den fria syriska armen" kontrollerar.

2) "Humanitära zoner" eller kooridorer ska skapas inne i Syrien som egentligen är militära baser för FSA. Dessa kooridorer finns redan och upprätthålls av Turkiet för att förse FSA med vapen och materiel.

3) Ett flygförbudszon ska upprättas över Syrien, alltså ska Syrien börja bombas

4) Västmakterna och NATO ska direkt angripa syrien om Assads regim anklagas för att ha använt kemiska vapen. Troligtvis blir det så att FSA använder kemiska vapen och det hela skylls på Assad av västerländsk media.

Vad som har hänt här är att vi återvänt till en nykolonial era där västmakterna anser sig ha rätten att använda sin militära styrka till att avsätta och tillsätta statsmakter i främmande länder. Västmakterna bombar människor på demokrati och mänskliga rättigheters vägnar när det egentligen handlar om sionism och nyimperialism.


Slutsatsen av allt det här är att det nu är helt oundvikligt att NATO går i krig mot Syrien om Assad sitter kvar till November.

Den som  fortfarande tror att det som sker i Syrien handlar om en folklig resning eller en revolution är bara dum i huvudet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar