söndag 2 september 2012

Situationen i Syrien

Det verkar som att mina korta inlägg attraherar läsare så tänker jag skriva lite om Syrien igen.

I FN:S säkerhetsråd så bekräftade i fredags västmakterna åter sin genomskinliga konspiration mot Syrien: Man förelog ett flygförbudszon och att "humanitära kooridorer" upprättas i Syrien med flyktingar och flyktingsläger som ursäkt.

Egentligen så handlar det om att leda interventionen vidare till FAS 2 som involverar direkt militärt ingripande från västmakternas sida. Kina och Ryssland förstår det naturligtvis och har motsatt sig dessa förslag.

Vad kommer härnäst för Syrien och i förlängningen Iran? Västmakterna förstår nu att deras ursprungliga plan misslyckats. Man har misslyckats med att genom en natostyrd proxystyrka av jihadister störta regeringen Assad. Däremed har man även förlorat fasaden som man ville sälja omvärlden: Det här är en folklig revolution som genomförs av Syrierna själva. Nu har västmakternas tålamod börjat att ta slut och man talar öppet om att tiden är rätt för att själv gå in och göra jobbet oavsett om man saknar  FN-mandat och oavsett vad omvärlden tycker. En positiv notis är att Samtidigt som FN:S säkerhetsråd samlades om Syrien så genomförde cirka 1000 människor en demonstrationer mot västmakternas krig mot Syrien i Frankfurt.

Demonstrationer mot västmakternas krig mot Syrien i Frankfurt. Västvärlden börjar att öppna ögonen 

Både USA:S President Barack Obama och Frankrikes President Hollande har påstått att en "röd linje" för en militär intervention skulle vara om regeringen Assad börjar att använda kemiska vapen. Troligtvis är ju kemiska vapen nästa false flag operation. Rebellerna kommer att använda sig av kemiska vapen på någon ödslig by eller stad och allt kommer som alltid att skyllas på Assad av etablissemangets media. Därefter får västmakterna äntligen sin efterlängtade anledning att militärt angripa Syrien.

På samma sätt som den sionistiska kriget mot Irak banade vägen för den sionistiska kriget mot Syrien 13 år senare så kommer det nuvarande sionistiska kriget mot Syrien att bana vägen för ett nytt krig mot Iran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar