tisdag 11 september 2012

Sverigedemokraterna; Kastrera utländska pojkar

Nu kommer det uppgift fram om att Sverigedemokraternas ordförande i Härjedalen-Jämtland som även sitter i SD:s valberedning vill att fyra pojkar som misstänkt för sexövergrepp på en 14-årig flicka ska kastreras och utvisas. 


"Det är jag som har skrivit det och det står jag för" säger Ronny Karlsson om kravet på Sverigedemokraternas hemsida till nyhetssajten Expo idag.
                              


SD mannen Ronny Karlsson vill att fyra utländska pojkar ska kastreras








Här finns det inte så mycket att säga och det är upp till var och en att dra sin egen slutsats.

Den slutsats som jag tar är dock att Sverigedemokraterna är en nyfascistisk och rasistisk kraft som representerar en unket ideologi som inte hör hemma i ett civiliserat samhälle. Det parti eller ideologi som inte respekterar mänskliga rättigheter och allas lika livsrätt saknar existensrätt och utgört ett stort hot mot demokrati.

Därför måste partier som Sverigedemokraterna förbjudas och upplösas om en riktig demokrati ska kunna bevaras. Demokrati handlar först och främst om ett politiskt system som skyddar allas lika livsrätt och där friheter och rättigheter inte hänger samman med ras. Saknas denna självklarhet existerar ingen demokrati.

Det är också självklart att tillskriva en åsikt som en partimedlem framför till partiet som helhet, speciellt när partiets presschef vägrat att fördöma uttalandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar