tisdag 11 september 2012

Lars Vilks visar sina sionistiska färger

Förra tisdagen åke kontroversielle "konstnären" Lars Vilks till New York, på den konferens som den radikalsionistiska & kontrajihad organisationen Sion arrangerar. Sion byggs upp av radikala sionister och deras uppgift är att organisera, finansiera och sprida islamfobiska värderingar och rörelser i västvärlden. Detta som en front i den globala krig som den radikala sionismen utkämpar mot västerlandets muslimer som dem räknar till sionismens fiender trots att en stor majoritet muslimer inte är politiskt aktiva.

Vilks själv hävdar att framträdandet är en del i det konstprojekt, som han menar har pågått sedan hans bild av Muhammed som rondellhund första gången publicerades 2007.

Det som jag misstänkte från allra första början blir allt mer uppenbar ; Lars Vilks tillhör det radikala sionistiska etablissemang. I detta etablissemang räknar jag grupper som Sverigedemokraterna (andra europeiska nationalpopulistiska partier), kontrajihad och individer som  Jimmy Åkesson, Daniel pipes, Pamella Geller och Anders Behring Breivik.

Det här är en elitistiskt etablissemang som finansierar av amerikanska sionister och deras främja mål är att omvandla den europeiska nationalismen till  sionismens politiska verktyg på samma sätt som nykonservatismen fungerar som sionismens slagträ i USA.


Lars Vilks får svårt att förneka kopplingarna till sionsällskapet

Slutsatsen som jag drar är att motivationen för Vilks hela tiden har varit att spela på muslimernas idioti: provocera för att utmåla muslimer som våldsamma och odemokratiska vildar som inte hör hemma i Europa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar