tisdag 4 september 2012

Jimmy Åkesson till Forserum

Idag åker Sverigedemokratledaren Jimmy Åkesson till Forserum. Orsaken sägs vara den senaste tiden uppmärksamhet kring terroraktionerna mot somalier på orten.


Jimmy Åkesson åker till Forerum
Till TT säger Jimmie Åkesson att huvudsyftet med att åka dit är att få en egen bild av situationen.


Egentligen  är det Sverigedemokraterna som bär det politiska ansvaret för situationen i Forerum. Sverigedemokraterna är det parti som mest företräder synen att Somalierna är ett främmande element på orten och inte borde ha några som helst rättigheter förutom att åka ”hem” till Somalia. 

Sverigedemokraterna är partiet som  av rasideologiska skäl och gör hela grupper till fiender.
Sverigedemokraterna är det parti som legitimerart våldet och hotet mot Somalierna och skapat det politiska klimat som gör det möjligt att terrorisera somalierna. Istället för att ta ansvar för konsekvenserna av sin retorik och politik är jag säker på att Sverigedemokraterna nu kommer att försöka utnyttja händelsen till sin fördel och på något sätt ges skulden till somalierna själva och ”mångkultur”.

Sverigedemokraterna är det parti som företräder synen att den svenska rasismen är legitim och en välgörande politisk kraft som i själva verket försvarar svenska intressen och Sverige. I Sverigedemokraternas värld existerar ingen rasism, och om det gör det så är svenskarna offren. Rasismen är någon som bara kan drabba svenskar.

Somalierna hade trakasserats i två år i Forserum utan att polisen gjort något
Invandrare måste vakna upp och inse att den politiska utveckligen vi har i Sverige är icke hållbar och kommer för eller senare att leda till en verklighet där invandrare får samma livsvillkor som Romerna har i östeuropa och där samhällsklimatet är så pass fientligt och hotfullt där miljoner tvingas utvandra. Invandrarna måste förstå att de bara har sig själva och att dem måste vara den förändringen. Varje invandrare måste nu ta ett personligt politiskt ansvar för sin framtid för att ändra den katastrofala utvecklingen som främst skapats av etablissemangets invandringspolitik och oviljan att förbjuda den organiserade fördrivningen. 

Två saker måste hända: dels måste invandringen stoppas eller reduceras drastiskt och dels måste vi föra en diskussion om hur framtiden egentligen ska se ut, ingen integration eller inkludering är möjligt under rådande politiska omständigheter, bara fördrivning och förföjelse. Det krävs mot och rygglad att se denna verklighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar