måndag 3 september 2012

Geert Wilder i Sverige och Sverigedemokraterna



I oktober besannas drömmen hos den antimuslimska rörelsen och Tryckfrihetssällskapet när holländske Geert Wilders, ledare för Frihetspartiet (PVV), kommer till Malmö. Han har tidigare uttryckt en vilja att förbjuda koranen (som han jämför med Hitlers "Mein Kampf") och har åtalats för hatbrott mot muslimer (egentligen var hela rättegången ett media jippo)
För mig är Geert Wilder sionfascismens fähund i Europa
– Han ses som en fixstjärna i den antimuslimska miljön. Sen är han ju en kontroversiell politiker i allmänhet på grund av sina uttalanden och åsikter, säger Anders Dalsbro, redaktör på tidskriften Expo, till Nyheter24.

Besöket av Wilders är en triumf för sällskapet som grundats efter dansk förlaga men haft svårt att etablera sig utanför den innersta kretsen. Jag vet ingenting om tryckfrihetssällskapet, men det är tryggt att utgå från att det är en sionistisk intresseorganisation om Geert Wilder accepterar inbjudan. Svensk media beskriver sällskapet så här: " ett sällskap där rättshaverister diskuterar med nazister." Detta är en konstig beskrivning då allt sionistiskt vanligtvis skyddar även om nazister ingår.

Geert Wilders parti blev stödparti till den borgerliga regeringen sedan de blivit tredje största parti i valet 2010. Men stödet drogs tillbaka i april 2012 och premiärminister Mark Rutte tvingades lämna in sin avskedsansökan. Innan dess hade Frihetspartiet fått igenom bland annat ett burka-förbud. Regeringen sitter nu kvar till dess att nyval kan hållas.
Fascinationen och beundran för Wilders sträcker sig dock långt utanför de nederländska gränserna.

– Jag vill framföra mina hjärtliga gratulationer till PVV och till Geert Wilders, som pågrund av sin politiska övertygelse tvingats till stora personliga uppoffringar, sa Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson i ett uttalande efter valet 2010.

Så här förklarar Anders Dalsbro på Expo kopplingen mellan holländaren och SD.

– De delar synen på islam och muslimer i Europa, en fråga Wilders är i det närmaste besatt av. I sverigedemokratiska kretsar tar man ofta upp honom som ett exempel på en frihetskämpe, säger han.

Så här förklarar jag kopplingen mellan Geert Wilders, Sverigedemokraterna, Anders Behring Breivik och hela countrajihad rörelsen där jag räknar Tryckfrihetssällskapet. 

-Den gemensamma nämnaren mellan dessa grupper är den radikala sionismen. Alla dessa politiska rörelser får sionismens ärenden i Europa och därför håller etablissemangets media dessa om ryggen.

 Ingen kritisk granskning är tillåten eller möjlig och när det kommer till den ideologi (nationalpopulismen) som dessa politiska rörelser sprider. Ingen kritisk granskning är heller tillåten när ideologin utmynnar i terrorism som det terrorattentat som Anders Behring Breivik utförde. Då ges skulden till någon diffus och svår begriplig ”högerextremism” som ingen kan förklara. Egentligen är förklaringen mycket enkelt. Ideologin som motiverade Ander Behring Breivik heter nationalpopulism.

Nationalpopulismen är Sverigedemokraternas ideologi


Nationalpopulismen är den ideologi som motiverade Breiviks handlingar och miljoner Europeer delar hans analys även om de tar avstånd från hans medel. Det är viktigt att förstå vad nationalpopulismen som ideologi: Vad är dess världssyn, vilka är dess mål och var kommer den att leda någonstans?


Nationalpopulismen är i grunden en rasistisk ideologi som försöker att kombinera sionismens intressen med intolerant europeisk  etnisk nationalism. Det är ett sätt att överföra sionismens syn på Palestinierna (en inhemsk fiende och ett demografiskt hot) till Europerna och deras sätt att betrakta muslimerna och alla invandrargrupper: Inkräktare, parasiter och problemskapare som utför ett hot men inhemska livsstilen, den nationella identiteten och ett demografiskt hot. Allt det här skapar en övertygelse om att kontinenten Europa i behov av akut kirurgi för att avlägsna ett demografiskt cancer som orsakats av massinvandring och politisk korrekthet.


Breiviks manifest 2083 avslöjar att nationalpopulismen myntats ur en annan närbesläktad sionistisk ideologi som jag ofta pratar om nämligen nykonservatismen. Nykonservativa har länge kallat traditionella konservatister som motsätter sig invandring för ”nazister” eftersom nazisterna en gång i tiden betrakta judar som korrupterande, motsatte sig homosexualitet och beundrade andligheten inom islam. Den onde var en rasist som älskade Adolf Hitler, hatade judar och homosexuella. Men nykonservatismen har ändrat på allt detta och skapat en rumsren och välgörande ideologisk rasism. En positiv rasism som inte riktas mot judar och homosexulla, bara muslimer och mångkulturalism. En rasism som tjänar sionismens intressen. 

Den radikalsionistiska massmördaren Breivik

Nykonservatismens hårda ideologiska arbete har burit frukt, nu är det judarna som står ovanför kritik, homosexuella är att betraktas som normativa och muslimer och mångkultur måste betraktas som främmande element enligt den nya konservatismen. I dagens politiska klimat ser vi en snabb framväxt av välfinansierade politiska partier och aktivistgrupper som kopplar samman extremhögerns ideologi med sympatier för sionismen, acceptans av homosexuella och ett starkt hat för mångkultur och islam.  Breivik som skrev manifestet  ”2083 A decleration of European independence” är pro-sionistiskt, pro-gay, våldsamt antimuslimskt och antikommunistiskt. Hans närmsta analog är Pim Fortuyn, den homosexuella sionistiske politikern. Breivik marscherade tillsammans med English Defence League (EDL), en militant sionistisk kamporganisation som bygger sin ideologi kring sionism och islamhat.

Breiviks 2083 är starkt influerad av nykonservativa verk och är till största delen en copy-pase antologi. Om 2083 någonsin skulle ges ut i bokform bör upphovsrätten inte ges till Anders Behring Breivik utan till sionisternas som författat det mesta av innehållet. Dessa är David Horowitz, Bat Yeor, Daniel Pipes och Andrew Bostom.

Att detta måste förtigas och Anders Behring Breivik måste utmålas som en gåtful "högerextremism" efter sanningen inte ligger i etablissemangets intressen. Sanningen är att den radikala sionismen är det främsta drivkraften för rasismen i Europa och en faktor för permanent etnisk konflikt. Om integration inte sker så beror det inte på "kulturella skillnader" eller "religion" utan på att starka politiska krafter (sionismen) skapat en så pass fientlig och hotfull miljö där social fred och inkludering är från varandra. Det är orsaken både till att integrationen inte fungerar och att radikal islam ständigt växer.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar