tisdag 25 september 2012

Hösten bådar inte gott för Iran

Det går inte alls bra för Iran just nu (som vanligt). Det är ett svårt och egentligen ganska meningslöst att hålla koll på alla angrepp som sker mot Iran från olika håll hela tiden, men generellt kan det sägas att landets politiska situation ständigt förvärras och varje dag är man ett steg närmare ett krig.

Två indikationer på det som följer:

1) USA har äntligen beslutat att avlägsna det Iranfientliga organisationen "folket Mujaheddin" eller MEK & MKO från terrorlistan. Anledningen är att organisationen anses politiskt nyttigt för nykonservativerna som vill föra ett krig mot Iran. MKO har under de senaste åren utfört en lång rad terroroperationer inne i Iran tillsammans med Israeliska Mossad och avrättat iranska kärnforskare. Att organisationen nu avlägsnas från terrorlistan är såldeles en belöning från den sionistiska lobbyn

2) Amnesty International som är en sionistisk intresseorganisation som maskerar sig som en människorättsorganisation har kommit ut med ny propagandarapport om Iran där man påstår att "repressionen mot studenter" ska ha ökat, spciellt när det kommer till studentledare och etniska minoriteter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar