måndag 6 augusti 2012

USA stödjer öppet terror i Syrien


Rapporter säger att den syriska armen har samlat tiotusentals trupper och kolumner av pansarfordon utanför Syriens näst största stad Aleppo. Strider mellan patriotiska syrier som ställer sig bakom Syriens flagga och i alla fall för tillfället Assad och NATOS inhyrda legosoldater har rasat i staden för flera veckor och ”aktivister” fruktar att regimen för sig redo för en slutgiltig inta staden som rebellerna påstår kontrollera till minst 50%.

Enligt uppgift ska NATOS legosoldater kontrollera hälften av Aleppo


Medan båda sidor försöker att förstärka sina positioner så kommer det rapporter att ett stort antal Al Qaida medlemmar stärker ”rebellernas” led. Al-Qaida förknippade grupper i den fria syriska armen åtnjuter amerikanskt stöd. Enligt tysk underrättelse så har Al Qaida åtminstone utfört 90 terrorattentat i Syrien än så länge sedan december 2011. Det finns en stor risk att Al-Qaida blir en grupp med betydande makt i den syriska oppositionen och sedan utnyttjar Syrien som terrorbas om Assad skulle störtas. Alltså precis det som hände i Afghanistan eller Talibanernas maktövertagande.

I ett senatmöte som Rysk TV deltog i framkom det att det finns en stor villighet från Amerikanskt håll att förse ”rebellerna” i Syrien med finansiellt och materiellt stöd oavsett om det sker öppet eller dolt (genom ombud).  Orsaken till det framkom också helt klart och tydligt; Såhär tyckte två förnäma sionister från två olika sionistiska tankesmedjor med stor makt att forma amerikansk utrikespolitik; 


”Det här blir ett avgörande slag mot den islamiska republiken Iran, jag kan inte betona det tillräckligt. Och jag tror att det ligger i vårt intresse att rulla tillbaka Iransk inflytande var än vi kan”.

Andrew Tabler – Senior fellow, Washington Institute

”Det finns ingenting som är så effektivt som att kväva hotet från Iran och reducera dess tryck på Israel än att omkullkasta Syrien.”

James Dobbins – Rand Corporation

På senare tid har man från amerikanskt håll blivit mer skamlös med att man sponsrar terrorism i Syrien för att störta Assad. Det är ett faktum man inte ens bekymrar sig dölja längre: En "amerikansk grupp" som beskriver sig själv som en lobbygrupp för den fria syriska armen har givits tillstånd från den amerikanska finansdepartementet att erbjuda logistiskt och finansiellt stöd till den ”väpnade oppositionen” i Syrien. 

Gruppen kallar sig den "Syrian support group" syriska stödgruppen och har sitt kontor i Washington. Alltså ska amerikanska skattebetalarnas pengar kanaliseras genom denna grupp till att finansiera NATOS krig mot Syrien. Egentligen så bryter denna grupp mot amerikansk lagstiftning och borde dömas till långa fängelsestraff av federal domstol för att man främjar och finansierar terrorism. Men när det kommer till sionismen agenda så sätts alla lagar och all rättssäkerhet satta ur spel.Det är djungelns lag och "anything goes"som gäller.

Kriget mot Syrien styrs upp från USA av sionistiska tankesmedjor och lobbygrupper
Det är nu helt uppenbart att sionisterna som styr amerikansk utrikespolitik aldrig velat ha en fredlig lösning för Syrien för att börja med. Målet har från början varit att  ”omkullkasta Syrien” för att komma åt Iran. En av krafter som sionisterna och USA använder sig av för att omkullkasta Syrien är just Al Qaida.

Detta är alltså ett krig av sionismen för sionismen för att komma åt Iran. Det syriska folket ses här som "boskap" eller "collateral damage". I princip har all internationell lagstiftning isidosatts
för att genomföra Israels smutsiga krig och alla kontrollerade medier är medlöpare till den mardrömsliknande kriget som förts mot Syrien i 17 månader. Vidrigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar