måndag 6 augusti 2012

Explosion i Syrisk TV-byggnad - Damaskus



En kraftig bombexplosion skakade på måndagen högkvarteret för statlig syrisk tv, beläget i centrala Damaskus, rapporterar tv-stationen. Explosionen ska ha skadat flera personer lindring och skapat stora materiella skador.

Det här är ett praktexempel på vad den demokrati som västmakterna vill importera till Syrien egentligen går ut på. Det är ingen demokrati utan en ny diktatur som är minst lika brutal som Assads regim någonsin har varit.

 Den som inte stödjer den nya ordningen och ställer sig bakom den västerländska interventionens agenda mördas.  Endast ett budskap är tillåten, alla röster som inte stämmer överens med ens egen ska tystas ned, antingen med hot och våld eller total utplåning. Västmakternas legosoldater använder precis samma metodik som Hitlers SS-Soldater. Jag vill inte ens kalla dem för rebeller, ty många av de är inte Syrier och har ingen anknytning till Syrien, de får betalt för att utföra ett arbete.

Ytterst är detta ett amerikanskt terrordåd. USA är det land som mest av alla bär ett politiskt och militärt ansvart för vad dessa "rebeller" gör i Syrien, därför att USA betalar deras löner och ger deras terrorhandlingar politiskt legitimtet.

Var är de stora humanitära människorättsorganisationerna nu när Syrien som är offret för Terrorism? Var är alla organisationer som varit så frispråkiga i sitt fördömande av Assad? Varför är Amnesty international tyst? Varför kommer inget fördömande från Observatoriet för mänskliga rättigheter i Syrien? Var är FN?  Hur kan dessa organisation tiga i detta ögonblick samtidigt som man har så lätt att utmåla Assad som en blodtörstig tyrann och Syriens säkerhetsstyrkor som mördarmaskiner? 

Sanningen är att alla dessa är medlöpare till det blodiga krig som förs mot Syrien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar