torsdag 2 augusti 2012

Dags att öppna ögonen om Syrien

Kanske är det dags att börja öppna ögonen om konflikten i Syrien?




Det har gått cirka en vecka sedan jag skrev sist om läget i Syrien har gått ungefär som väntat. Flera nyheter är värt att noter: 

1) President Barack Obama har undertecknat en "hemlig" order som godkänner USA-stöd till rebeller som vill störta Syriens president Bashar al-Assad och hans regering, uppger källor med insyn i frågan.

Min kommentar: Detta är inte precis någon "nyhet" USA och dess nätverk av allierade har från första början stått bakom rebellerna och är de facto en och samma entitet som rebellerna. Att denna "hemliga" order nu plötsligt läcker ut handlar bara om amerikansk inrikespolitik.  Nyheten är såldeles för "intern konsumption" och ska visa att Obama minnsan står på sionismens sida och är lika "nykonservativ" som någon annan. I själva verket är den fria syriska armen en NATO styrka som åtnjuter inte bara underrättelse utan även vapen, finansiering, logistik och militär planering direkt från pentagon.

2) USA:S försvarsminister Leon Panetta (defence secretaty) gör uttalandet att slaget om Aleppo kommer att bli sista spiken i Assads kista.

Min kommentar:  Panetta är en judisk sionist och gör det klart ännu en gång att den en enda acceptabla utgången får USA:S del är att NATOS fotfolk i Syrien, den fria syriska armen lyckas krossa Assads regim och tar makten. Sedan ska kuppen legitimeras genom att  makten överlämnas till Syriens nationella råd, en annan organisation som står under USA och västmakternas ledning och som gör anspråk på att företräda hela den syriska "oppositionen"

3) Sverigebaserade kurden och ledaren för syriens nationella råd eller det syriska nationella rådet Abdelbasset Sida har begärt att västmakterna ska förse rebellerna med tunga vapen som kan stoppa flygplan och pansarvagnar för att stoppa det han kallar "Assads mördarmaskin"

 Min kommentar: Det är uppenbart att syriens nationella råd och den fria syriska armen är två faktioner som står under västmakternas ledning och har skapats av "Syriens vänner" för att facilitera militärkuppen i syrien. Därför är det inte speciellt konstigt att de alla säger samma sak.

4) Rebelbefäl i den fria syriska armen kräver att USA upprättar en flygförbudzon över Syrien för att "skyda civila


Min kommentar:  En flyförbudzon är bara en ursäkt för direkta militära insatser i form av bombräder .


Vilka slutsatser kan vi då dras av allt detta?


Den fria Syriska armen är NATOS fotfolk I Syrien. Det syriska nationella rådet är NATO interventionens marionettregering och den västeländska regimskifte gruppen ”Syriens vänner” bär politiskt och militärt allt ansvar för våldet i Syrien. Denna västerländska grupp är ansvarig för att via ombud föra ett olagligt krig mot Syrien. Dessa tre grupper (Syriens vänner, NATO, Syriska nationella rådet, Fria Syriska armen och olika Al Qaida fraktioner associerade med den) utgör olika delar av samma entitet. Och all västerländsk media är deras medlöpare.

Rapporter kommer in om att den fria Syriska armen utför summariska avrättningar i Aleppo

 Ett videoklipp har lagts ut på Youtube som sägs föreställa fria syriska armen avrättar obeväpnade, Assad-trogna män i staden Aleppo. Männen som sägs tillhöra en av Aleppos mest förnäma familjer som står Assad nära förs fram till en mur där de tvingas att sätta sig ner på marken. Samtidigt samlas en grupp män runtomkring dem. Flera är beväpnade med k-pistar och stämningen är hetsig. Kort därefter börjar skottsalvor att avlossas och senare ser det ut som om döda kroppar ligger på marken.
Flera gånger skriker folkhopen "Allahu akbar" – Gud är större. Även polismän och personer som tillhör säkerhetstjänsterna har avrättats efter att den fria syriska armen stormat polisstationer.
 
USA stödjer terrorhandlingarna som den fria Syriska armen begår samt al qaida fraktioner som är kopplade till den fria Syriska armen. Därför har och sionisten Leon Panetta (USA försvarsminister)  och Obama blod på sina händer.

Den fria syriska armen är finansierad, organiserad, beväpnad och får politiskt stöd av USA via Turkiet och de amerikanska satellitstaterna i persiska viken: Saudi Arabien och Qatar.

Den fria syriska armen har mördat civila för att skulden ska tillskrivas Assad av etablissemangets media. Det finns en oerhörd bevisning som pekar på det men som etablissemangets media förtiget. Dessutom har USA och NATO medvetet valt att skapa sekteristiska konflikter och stridigheter och utnyttja dessa för att söndra och härska i Syrien.

Till och med arabförbundets rapport som beställdes fram på amerikansk förfrågan kom fram till att den fria syriska armen stöttas av USA och begår övergrepp mot civila. Dock hindras rapporten för att komma ut och förtegs eftersom den avslöjade en förbjuden sanning om att USA sponsrade terrorister var bakom massakrerna och inte Assads styrkor. Även vatikanen har kommit ut och sagt att USA sponsrade terrorister och inte Assads styrkor är ansvariga för ofantligt många övergrepp.

Turkiets roll: Turkiet huserar terroristerna i den fria syriska armen och förser dem med träningsläger, samarbetar med Qatar och Saudi Arabien och för in vapen och pengar till rebellerna inne i Syrien.
Turkiet som medlem i NATO har fungerat som NATOS brohuvud in till Syrien, har inkräktat på Syrien norra gräns, huserar terroristerna i den fria syriska armen och förser dem med träningsläger, pengar och logistiskt och militärt stöd. Alla operationer som den fria syriska armen utför korrigeras även från NATOS högkvarter från Turkiet.

Det slutgiltiga målet för denna intervention är att splittra Syrien i flera ministater för att säkra Israel rollen som regionens hegemoniska stormakt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar