fredag 24 augusti 2012

Anders Behring Breivik bedömdes tillräknelig

Idag kom domen mot Anders Behring Breivik som bedömdes som tillräknelig och får det norska maxstraffet som är 21 års fängelse.  Därefter gäller förvaring som är fem år i taget.


Breivik dödade för Israel och verkar glad över det.
Domen för morden på 77 personer i Oslo och på Utöya ledde till fängelse, inte sluten vård. Anders Behring Breivik log i rättssalen när domen började läsas upp, uppenbarligen nöjd med att bedömas som tillräknelig.


Förkunnade rätt dom? Absolut Skippades rättvisa? Absolut inte!

Det råder lite tvekan om att Anders Behring Breivik är tillräknelig och visste precis han gjorde och varför. Breiviks massmord var ett medel mot ett specifikt mål; Att antända en etnisk nationalistisk och sionistisk revolution som var tänkt att leda fram till en etnisk ren Europa och en Europa som är i en större utsträckning Israels slav. För att uppnå detta mål att tvångsdeportera miljoner människor var planen att döda i massiv skala, få medial uppmärksamhet och därigenom marknadsföra sin geniala ”manifest” till ”nationalister”. Det norska staten har gett Breivik precis vad han ville ha, inte konstigt att Breivik nu ler.

Breivik är en sionistisk fascist, schizofren eller psykiskt sjuk är han däremot inte.
En sann fascist har inte någon som helst respekt för andra människors livsrätt, det ideologiska målen kommer först och måste uppnås genom alla medel, även om det handlar om att mörda miljoner, eller mörda människor som ingår i den egna rasen eller religionen. Detta synsätt delar alla fascister oavsett ideologisk orientering, från Al Qaida, NSDAP till Breivik.

Det norska rättssystemet har ingen som helst beredskap att handskas med fascister och rättegången har varit ett fiasko.  En fascist som har gjort sig skyldig till massmord ska man snabbt avrätta efter en kort rättegång. Att göra vad man gjort med Breivik är att spotta alla offren i ansiktet och uppmuntrar dessutom till fler terrordåd. Och vi har även sätt att en copycat redan gripits i Tjeckinen medan han förberedde massmord inspirerad av just Breivik.

Breivik gjordes till rockstjärna och rättssalen blev hans politiska talarstol
Man ska inte behandla massmördaren som en rockstjärna, göra rättssalen till hans politiska talarstol och megafon. Dock är det viktigt att förstå motiven och den ideologi som ligger till grund för attentatet.

Vad alla etablissemangets medier har förtigit är att Breivik är sionismens nyttiga idiot. Breivik gick Israels ärenden, inte norrmännens eller Norges. Alla kontrollerade medier har förtigit det faktum att den ideologi som motiverade Breivik heter ”kontrajihad” och har sin ideologiska bas i Israel.

Ideologin sprids i västvärlden av radikala sionister och deras medier och finansiella kraft. Breiviks ideologi har beskrivits som unik och ”extrem” även om den egentligen är tämligen utbredd och mainstream i och med att den till mång och mycket är densamma som nationalpopulismen. Det kanske inte är så konstig att man försökt censurera Breiviks budskap och åsikter.

Läser man Breiviks ”manifest” så ser man att den är full av citat från radikala sionister som är upphovsmännen till ”kontrajihad” och Eurabia myten. Sionistiska namn som ständigt dyker upp är bland annat Daniel Pipes och Gisele Littman och Fjordman som också hämtar sin ideologiska inspiration härifrån.

 
Sionistiska "Eurabia" ideologen Daniel Pipes inspirerade Breivik
Vad är då kontrajihad som ideologi och rörelse? Rörensen kan förenklat beskrivas som en globalisering av sionisternas politiska krig med palestinierna. Eftersom muslimer och islam uppfattas som pro-palestinsk ser sionisterna muslimer i västvärlden som ett hot mot sin maktstruktur och har som mål att rensa ut dessa innan dem når maktpositioner och lyckas påverka den Europeiska politiken i en anti-sionistisk riktning.

Ideologin går ut på att bilda en allians mellan den sionistiska fascismen och den europeiska fascismen och etniska nationalismen. Man vill även de europeiska folken ska anamma samma synsätt gentemot muslimer och minoriteter som israelerna har gentemot Palestinierna: En intern fiende och ett hot som måste undanröjas genom massdeporteringar.

Pamela Geller, en annan "Eurabia" ideolog och kontrajihad aktivist, verksam i USA.
Kontrajihad är en ideologi som är intimt förknippas med nationalpopulistiska partier som Sverigedemokraterna och har i stort sätt ersatt traditionella högerextrema ideologi som nynazismen genom att göra det mer rumsren och respektabel. Bland annat har man ersatt ras med ”kultur” som orsak att tvångsutvisa människor. Där den tidigare nationalsocialistiska ideologin krävde att endast de som tillhörde nationen(rasen) kunde till höra staten (landet) och avvisade människor för att de ansågs vara underlägsna av rasideologiska skäl påstår nationalpopulismen att olika kulturer inte kan samexistera fredligt och beskriver att mångkultur därför utgör ett hot mot det europeiska folkets inhemska livssätt, kultur och identitet.

Dessutom beskrivs ”muslimer” som ett enhetligt kollektiv som gradvis genom sitt höga födelsetal kommer att göra etniska européer till en minoritet och ta över de europeiska länderna för att förslava dessa genom en gradvis islamiseringsprocess.

Breivik mördade 77 personer för att stoppa "Eurabia" och "rädda Europa"
Samtidigt som den radikala sionismen bekämpar och skadar både vanliga muslimer och alla minoriteter i Europa så samarbetar man med samma hot man varnar för i mellanöstern. Sionismen har genom USA sponsrat, finansierat och legitimerat Al Qaida både i Libyen och Syrien för att störta regimer som man ansett vara Israelfientliga. Al Qaida som dödar oskyldiga människor i Syrien från sina pengar och vapen från NATO i Turkiet. Alltså är Islam, jihad och islamisering inte ett egentligt problem för sionisterna utan Israels säkerhet.

Israels politiska "export" till Norge
Hade Breivik förmågan att tänka självständigt så hade han aldrig gått på sionisterna lögner.
 Myten "Eurabia" existerar inte, Europa riskerar inte att tas över av muslimer och göras till en islamisk kalifat. Dock är risken överhängande att Europa färlorar sin demokratiska grund och sjunker åter ner till en rasfascistisk avgrund om sionismen lögner inte blottas.

Vad Norge och även Breiviks offer borde göra är att stämma staten Israel och kräva skadestånd för Breiviks attentat. Även de främsta sionistiska ideologerna bakom kontrajihad borde hållas ansvarig och förklaras som medskyldig. Dessutom måste hela kontrajihad rörelsen förbjudas och deklareras som en kriminell organisation vars mål och värderingar strider mot demokratiska värden och samhälllets. För att förhindra att fokus läggs på sionismens smutsiga krig mot muslimer har de kontrollerade medierna istället valt att fokusera på Breivik själv och göra honom till en rockstjärna och utmåla honom till en gåta.

Visst existerar problem med invandringen men dessa problem beror verken på ras, kultur eller religion. De största problemem är att förutsättningarna för integration saknas: Acceptans och social inkludering.  Problemen kan inte heller lösas genom fascism eller terrorism. Endast med demokratiska samtal och en demokratisk politisk som bygger på fakta och hur verkligheten ser ut, inte sionfascism.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar