fredag 13 juli 2012

USA styrd milis bakom massaker i al-Tremseh

Ytterst är det USA som är politiskt och militärt ansvarig för våldet som begås av den fria Syriska armen i Syrien. 


Efter att ha studerat händelseförloppet har kommit fram till slutsatsen att den så kallade massakern i al-Tremseh där mellan hundra till trehundra säga ha dödats inte begicks av Assads armestyrkor eller ens av "shabiha milis" som i internationell media har fått skulden. Den mest logiska och enklaste förklaringen är den troligaste och det är att detta är ännu en svart operation eller en false flag operation som utfördes av USA och NATO styrd milis i syfte att sätta press på president Bashar al-Assad och hans regim på den internationella arenan.

 Eftersom jag hatar våld och terrorism så vill se ett slut på detta olagliga och blodiga nykoloniala intervention så snabbt som det går så känner jag ett ansvar att peka fingret mot de som på allvar bär skulden för detta och det är USA och NATO som inte har någon som helst respekt för syriernas rätt till liv och dödar oskyldiga människor genom ombud för att uppnå sina politiska mål. Detta är för terrorism i min bok.
Ytterst bär främst USA ett politiskt och militärt ansvar för att detta inträffar. Men vi lever i en tid där det i praktiken inte finns någon internationell rätt och den starkes rätt gäller.




Skulden kan även läggas på västerländsk media som helt okritiskt blivit den väpnade "oppositionens" propaganda megafon och bara återger deras krigspropaganda och nonsens utan att den på något sätt bekräftats av någon neutral tredje part.Under krigets gång har inte rebellerna en enda gångs kopplats till något krigsbrott eller till västmakterna, USA eller NATO. Inte en enda analytiker har sagt att: Rebellerna är operativt underställa NATO och utför själva krigsbrott, dödar barn, kvinnor och utför massaker.

Vi vet även att FN:s observatörer inte är en oberoende tredje part då dessa observatörer redan är under västerländsk ledning. Vad vi däremot "vet" är att det inte ligger i Assads intresse och det är inte militärt eller strategiskt logiskt att attackera en okänd by och bara slakta flera hundra människor. Att byn ifråga hade tagits över av den fria Syriska armen och att slaktet skedde i samband med stridigheter där är inte heller troligt eftersom civila har en tendens att snabbt evakuera områden som präglas av stridigheter.

Det troligaste är att händelseförloppet gått till såhär: 

beväpnade terrorister som är någon specialenhet ur den fria syriska armen gåt till attack mot byn, förstör och bränner hus och öppnar slumpmässigt eld på invånarna och lyckas döda cirka 50 bybor innan invånarna hinner meddela syriska myndigheter som sänder syriska militärer som rensar sedan byn på terrorister och räddar byns invånare. Det är så händelseförloppet återges i den den nationella syriska television enligt ett ögonvittnen Al-Khalid. Jag litar mycket mer på den än all västerländsk media som endast har till syfte att möjliggöra regimskiftet genom att oavbrutet propagera mot Assad. 

Västmakterna stödjer terroristerna i Syrien politiskt, ekonomiskt och medialt och terroristerna i den så kallade "väpnade oppositionen" kämpar inte för demokrati i Syrien utan för att störta Assads regimen och ersätta det med sin egen diktatur, eller med andra ord västmakternas diktatur. Det är dags att inse fakta, detta är nykolonialism och det görs för Israels skull. "Massakrer" som denna utförs som svart propaganda för att ge västmakterna den ursäkt de behöver för att direkt inleda sina militära aktioner i Syrien och driva fram till Damaskus för att vägen till Tehran går via Damaskus.


Vad som har hänt för det syriska folket på grund av denna interventionen är att deras land ruinerats och att alla demokratiska alternativ har försvunnit. Den ursprungliga opposition som startade upproret som stulits har exkluderats från den politiska processen och erkänns inte av västmakterna. Vad syrierna har att välja mellan är två diktatorer: Assads regim eller västmakterna diktatur. Alla demokratiska alternativ som reformer och val är borta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar