torsdag 19 juli 2012

Iran bakom bombattentatet i Bulgarien?

Bild på den misstänkte attentatsmannen som sägs ha ett kaukasiskt utseende i flygterminalen.

Nu har det framkommit lite nya uppgifter kring Onsdagens bombattentat i Burgas, Bulgarien. Nu sägs det att det handlade om ett självmordsattentat där gärningsmannen varit en person i kep, burit en ryggsäck  och lyckats placera bomben i bussens bagageutrymme. Av någon konstig anledning har han även själv stigit på bussen och sprängts till döda. Mannen hade även ett falskt amerikansk körkort på sig, uppger bulgariska medier. Enligt uppgift ska 5 Israeler har dödats

Även om uppgifterna egentligen inte kommer att förändra något om vem skulden kommer att gå till och vem som får betala ett pris för detta. Som Netanyah proklamerade igår så är detta "en iransk terrorattack som sprider sig runt om i världen". Iran är alltså ansvarig och skyldig inför världens ögon eftersom västvärldens media styrs av sionister, det som sionister säger är "sanningen" oavsett hur verklighetsfrämmande det må vara. 

Iran bör ansvaret och ett kollektiv straff kommer att utdelas till alla iranier,och av alla som är av iransk eller persiskt härkomst oavsett var i världen de befinner sig, så fungerar sionismens värld. Hela folkgrupper blir fiender och målgrupper. Redan innan detta händelse så nekades Iranier I USA att köpa Apples produkter bara för att de talade persiska på grund av sionismens sanktioner mot Iran. Hur detta kommer att öka fientligheterna mot Iranier runt om i världen törs jag inte föreställa mig.

Vi vet inte mycket om detta händelse och det kommer att utvecklas inom en nära framtid, den enda säkra är att händelsen onkeligenkommer att kopplas till Iran och Hizbollah, det är ju vad som planerades från första början och det ju vad den sionistiska ledningen vill och har sagt.


I ett tv uttalande sade Israels primärminister Benjamin Netanyahu att "Attacken utfördes av Hizbollah, Irans ledande terrorist proxy" som en del av ett globalt terrorkampanji som nått ett dussin länder på fem kontinenter. Försvarsministern Edhud Barak sade "Vi kommer att hitta de som är ansvariga för denna attack och dem som skickade dem. Alltså syftade han att Hizbollah utförde attentatet på order från Iran. Israels ambassad i USA erkände på onsdagen att det inte fanns några bevis för att Iran skulle ligga bakom attentet.


Jag är dock helt säker på att "bevis" eller falsifierad bevisning kommer att dyka upp som på något sätt binder Iran och Hizbollah till dådet. Antingen kommer gärningsmannen att visa sig vara "iranier" eller en arab som på något sätt binds till Hizbollah, någon tredje väg finns inte. Dock är sanningen alltid det första offret i ett krig och sanningen är att detta är en svart operation som utfördes av Mossad.




Hittils har Mossad och Israeliska ledare förskonat sina egna medborgare i sina svarta operationer, tydligen har man nu beslutat sig för att "gå över gränsen" och förskonar inte ens Israelerna för att komma åt Iran och tvinga USA och Europa att bomba landet. Det sägs att man måste "krossa några ägg" för att göra omelett och nu har Israel beslutat sig för att krossa några ägg i sin smutsiga krig mot Iran.


Hur kan jag då vara så säker att Iran verkligen inte ligger bakom detta? Svaret är enkelt. Iran har ingenting att vinna men allt att förlora på att utföra attentat som det. Iran är det land i världen som är mest isolerad och trängd; politiskt och ekonomiskt och lider under de värsta tänkbara sanktionerna som ett land kan utsättas för. Dessutom hotas landet av kriget dagligen båda av Israel och USA, att i detta läge besluta sig för att spränga Israeliska turister i luften vore bortom vansinne. Det spelar ju Israelerna rakt i händerna och underlättar bara för dem att få igenom sina krav om ett västerländskt (Amerikanskt) krig mot Iran. Jag är inte någon anhängare av de vanvettiga mullorna som kapat Iran men man får använda sitt sunda förnuft också och anta att regimen ändå agerar men en viss logik och självbevarelsedrift.






Det finns vissa inom etablissemangets medier som säger att detta skulle kunna vara en del av det smutsiga krig som pågår mellan Iran och Israel. Att Iran gör detta för att "hämnas" de Israeliska lönnmorden på Iranska kärnforskare. Även denna teori är ologiskt och måste avvisas; Iran vinner ingenting på att besvara Israelisk terrorism mot kärnforskare mot att mörda Israeliska turister. All terrorism som israel gör sig skyldig förtigs och syns inte, Israel har på grund av sionismens globala maktstruktur av finanser, medier och politisk lobby tillåtelse att göra vad man önskar. Ingenting som Israel gör kan vara fel eller utgöra terrorism. Israel kan besluta sig för att sänka 15 amerikanska hangarfartyg imorgon och ändå komma undan med det.

Medan allt Iran gör lyfts fram av de sionistiska medierna, politiska etablissemangen och organisationerna och görs till ett brott mot mänskligheten och får snabbt högsta prioritet. Den "operationella miljön" i vilken Iran och Israel kan agera i är helt olika. Sett i denna kontext är det inte logiskt att hämnas Israelisk terrorism med egen terrorism, speciellt riktat mot turister som anses mest förkastligt i omvärldens ögon. Den enda logiska slutsatsen av detta är att attentatet kan kopplas tillbaka till Israel och Mossad vars motto är "Genom hemlig terrorism bedriver vi krigsföring".









När kommer då "den starka reaktion" som  Netanyahu efterlyser? När kommer Iran att bombas? Det är väl uppenbart, så fort Assads regim i Syrien har fällts av NATOS jihad soldater så kommer turen att komma till Iran. Men just nu nöjer man sig med hårdare sanktioner som syftar till att krossa det iranska folket fullständigt medan mullornas grepp om makten stärks och all den inhemska demokratiska oppositionen krossas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar