tisdag 24 juli 2012

USA lovar blodbad i Syrien

USA lovar att utöka sina statssponsrade terrorism i Syrien efter att misslyckats hos FN:s säkerhetsråd


USA förannonserar att man ändra sin taktik för att försöka fälla den lagliga regeringen i Syrien. Efter att ha gjort en serie fruktlösa försök att manipulera ännu ett olagligt NATO krig för Israels räkning förbi FN:s säkerhetsråd så ska man helhjärtat satsa på terrorism för att störta Assads regim.

Bland annat ska man "stärka de syriska rebellerna", detta ska genom genom att leverans av vapen, pengar, underrättelse och kommunikationsutrustning. Efter attacken på två av Syriens största städer i förra veckan och dubbel-vetot från Kina och Ryssland har USA nu fått blodat tand för statssponsrad terrorism och ska utvidga sin terrorkampanj i Syrien.

Vad amerikanska skattemedel används till


Jag tycker synd om alla fattiga amerikaner vars skattepengar slösas på meningslösa sionistisk terrorism i länder som de aldrig hört talas om istället för att användas till sjukvård och utbildning. Jag ställer mig även undrade om hur pass mycket USA och NATOS terrorkampanj i Syrien kan vara verksam. Man har ju redan i minst ett år sponsrat terrorism och släppt löst sin jihadistiska legoarme mot det syriska folket. Hur mycket längre kan man egentligen gå? En intressant frågeställning är också varför Iran inte aktivit går in i Syrien med trupp? Kriget mot Syrien är ju bara ett förstadie i en längre kampanj riktad mot Iran, här bör Iran ha ett intresse av att agera förebyggande.

Den här grotesk brutala interventionen påminner mig även om den intervention som USA genomförde mot Nicaragua 1984 och där USA blev fälld av den internationell domstolen (International Courtof Justice, ICJ) för att brutit mot internationell lag genom att sponsra contras-rebellerna i sitt krig mot den Nicaraguanska staten och för att ha minerat Nicaraguas hamn. USA vägrade naturligtvis allt ansvar och blockerade senare verkställandet av domen i FN:s säkerhetsråd. Det verkar som att gamla vanor sitter i, men den här gången gäller det Israel så det är på blodigt allvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar