söndag 15 juli 2012

Den nykoloniala interventionen i Syrien enligt sionistisk media

 Såhär beskriver den sionistiska startsidan msn.se & msn.com konflikten i Syrien








" Samtidigt som Syrien brinner och befolkningen mördas ägnar sig diktatorn Bashar al-Assads hustru åt shopping för miljonbelopp.
DAMASKUS. Soffor för 215 000 kronor, ett köksbord för 107 000 och en matta för 110 000. Det är bara tre av 130 föremål som diktatorn Bashar al-Assads fru Asma al-Assad, 36, köpt i en lyxbutik i västra London, det skriver Daily Mail.

Samtidigt som befolkningen lider har Asma al-Assad haft fullt upp med att inreda paret Assads sommarpalats i staden Latakia. Hon har spenderat över tre miljoner kronor på möbler det senaste året. Under samma period har omkring 16 000 syrier mördats, varav många barn och kvinnor.

Bashar al-Assad vägrar lämna över makten till folket och hans styrkor har brutalt slagit ner allt motstånd. Enligt dokument från Wikileaks gjorde Asma al-Assad sin möbelbeställning i slutet av mars förra året – bara veckor efter att det blodiga inbördeskriget i Syrien inletts.
Uppgifterna om Asmas vilda internetshopping kommer bara dagar efter att Bashars regeringsstyrkor mördat 200 syrier i byn Tremseh."

Alltså är det Assads fru som bär ett ansvar för det blodiga inbördeskriget som råder och som möjliggjorts, planerats, finansierats av Pentagon och USA enligt den mall som den sionistiska tankesmedjan "the saban center for middle east policy" tagit fram. Här har vi problemets kärna: vi ser världen och konflikten i Syrien genom den extrema sionismens enfaldiga glasögon och inte verkligheten. Någon ansvarig och politisk oberoende media som når den stora massan existerar inte idag och därför använder västmakterna sin politiska kapital till vansinnesdåd som att genom ett blodigt inbördeskrig försöka byta regim i Syrien. Genom en fri och oberoende media som ägnar sig åt seriös journalism istället för sionistisk propaganda skulle världen vara en mycket stabilare, tryggare och bättre plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar