onsdag 18 juli 2012

Iran bakom attentatet i Bulgarien?



Nu har det alltså skett igen. Mossad (Israels underrättelsetjänst) har genomfört en ny svart operation ( även kallad false flag operation) mot Iran. Nu i Bulgarien där en turistbuss med Israeliska turister på väg från flygplatsen i Burgas ska ha bombats. Enligt rapporten ska ha 7 dödats, 9 saknas och 30 vara skadade.


En svart operation är en militär operation som utförs mot egna intressen i syfte att ge fienden skulden, påverka uppfattningar, inställningar och uppträdande för att uppnå egna politiska och militära mål. Mossad vars motto är  "With clandestine terrorism we will conduct war" (Genom hemlig terrorism bedriver vi krigsföring) har haft sedan cika 1,5 år tillbaka bedrivet en terrorkampanj riktad mot Iran där  man själv attackerar israeliska intressen och där oftast bara materiella skador uppstår, de få som dödas är oftast  icke Israeler. Samtliga incidenter skylls sedan automatiskt på Iran av internationell media och alla västmakter som står under den sionistiska maktstrukturens ledning.



Tidigare Mossad operationer som riktats mot Iran har genomförts i bland annat Indien, Thailand och Azerbaijan. I vissa av dessa attacker har Mossad samarbetat med den anti-iranska terrororganisationen 
 folkets mujahedin (MEK &MKO)  som är en terrororganisation och en mordisk sekt vars medlemmar utgörs främst av olika iranska etniska minoritetsgrupper som Kurder, Azerier. De drivs av ett starkt rashat mot Iran och har i årtionden skadat iranska intressen. Organisationens mål är att ersätta regimen med sitt eget ledarskap och avveckla den iranska staten. Denna terrorgrupp stödjs av den sionistiska lobbyn och medierna som har stött organisationen och hjälp den att bli av med sin terrorstämpel i EU och USA. Om personen som utfört attentatet skulle visa sig vara en "iranier" är sannolikheten stor att han tillhör MKO.

Hur vet jag då att Mossad ligger bakom detta och det är inte Iran eller Hizbollah som etablissemangets media påstår? Det är enkelt. Bara Israel har något att vinna på det här, den som inte har något att vinna men allt på att förlora kommer inte att utföra attentatet som det här. 



Iran är ett land som redan utsätts för en brutal ekonomisk slakt som drabbar alla samhällssektorer på grund av västerländska sanktioner som styrs upp från de sionistiska lobbygrupperna i USA. Dessutom försöker man förhandla fram en lösning av den omstridda kärnenergiprogrammet, att i detta läget börja bomba Israeliska turister vore bortom vansinnigt för Iran men fullt förnuftigt för Israel. Däremot är det inte sagt att det är otänkbart för regimen i Iran att bedriva statlig terrorism när det ligger i deras intresse. Statssponsrad terrorism är en politisk verktyg som i princip används av alla stater. Främst är det ett vapen som används av USA och EU, det främsta exemplet är det som sker i Syrien där USA, EU och deras satellitstater sponsrar terrorism i enorm omfattning genom den fria syriska armen för att störta Assads regim.


Det är också mer än ett sammanträffande att attentatet inträffade på årsdagen av sprängdådet mot det judiska centret i Buenos Aires, Argentina 1994. Även detta terrorattentat skylls på Iran som ska ha utfört attentatet genom Hizbollah som ombud.




Israels premiärminister  Benjamin Netanyahu skyllde omedelbart händelsen på Iran utan att kräva eller invänta någon utredning och sade: "Detta är en iransk terrorattack som sprider sig runt om i världen. 
samt " Israel lovar en stark reaktion efter att en attack riktas mot israeliska turister av Iran". Vad Netanyahu glömde att säga att detta är israeliska krigstaktik som utförs mot Iran runt om i världen. Alltså är det Iran som är offret för sionistisk terrorism och manipulation.

Vad denna "starka reaktion" är och var den ska komma ifrån sades däremot inte. Däremot gissar jag att denna starka reaktion måste komma från USA och Västmakterna och inte Israel själv. Detta är ett sätt för Israel att ytterliggare utpressa USA och de övriga västmakterna att öka trycket på Iran, på kort sikt genom extremare sanktioner som bara drabbar det iranska folket och på längre sikt genom ett militärt angrepp på Iran.

Jag beklagar djupt att den radikala sionismen är villigt att döda sina egna medborgare, judar som man påstår sig "vilja beskydda mot ett nytt förintelse" för att uppnå sina politiska mål. Dessa människor är monster och fascister i ordet sanna bemärkelse. Detta är ett primärt exempel på ideologin som kallas sionfascism, det är samma ideologi som Anders Behring Breivik fostrades genom att i åratal frossa i sionfascistisk propaganda och counterjihad. Denna ideologi har mycket lik nationalsocialism ingen som helst respekt  för andras rätt till liv och frihet och alla "hinder" mot de politiska målen måste undanröjas även om det innebär att döda medlemmar ur sin egen "ras" som man påstår agera för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar