torsdag 7 juni 2012

Syrienmöte Istanbul och den nya massakern i Hama

Samma dag efter den så kallade "al Qubair" massakern ägde rum i Syrien mötes samlades den internationella regimskifte grupp som kallar sig Syriens vänner i Istanbul. Gruppen består av de 15 arabiska och europeiska länder som står bakom den 15 månader gamla intervention som har till syfte att störta Al-Assads regering och ersätta denna med en Anti-Iran och pro-Israelisk entitet. Eller helt enkelt upplösa Syrien som stat.

På mötet diskuterades hur de ska diskutera hur president Al-Assads regim ska störtas och hur man ska  öka våldet och terrorn som alltid skylls på Assad för att göra det omöjligt för Kina och Ryssland att stoppa en eventuell krigsresolution. Man diskuterade också den plan man har för Syrien efter att interventionen genomförts och Assads regim är borta. Samtidigt uppmanade den marionettregering som västmakterna utlyst till Syriens exilregering  (Syriens nationella åd) till mer våld mot de syriska styrkorna. 

Uppenbart är det att den så kallade massakern nära Hama iscensatts av grupper som är under den västerländska underrättelsetjänsterna styre, syftet är som alltid att få till stånd en utländsk militär intervention.Västerländsk media citerar anonyma "ögonvittnen och SOHR " som påstår att massakern utfördes av den regimtrogna "shabiha-milisen" efter det att reguljära styrkor bombat området. Samtidigt besköts FN:s observatörer i Syrien på torsdagen när de försökte nå en al-Qubair där den  påstådda massakern inträffat. FN-chefen Ban Ki-Moon fördömde det "obeskrivliga barbariet" och sändebudet Kofi Annan krävde nya insatser.

Den enda källa som de västerländska medierna vill använda sig av är just "Syriska människorättsobservatoriet" som är en propaganda organisation som är allierad med den västerländska interventionen och har sitt säte i London men finansieras från Qatar, ibland hänvisar man även till okända "vittnen".

Det är nu helt uppenbart vem som sköt mot observatörerna och varför: Den som sköt i syfte att neka observatörerna tillträde till området är den USA-styrda milis som utförde attentatet. Anledningen är att det som observatörerna skulle ha upptäckt på plat inte matchade den officiella versionen som alla världens medier har angivit i fråga om antalet döda, hur länge sedan offren dödades och vem som utfört dåden.

Varje ny svart operation som den utanför Hama ökar trycket på Ryssland. Det blir alltmer obekvämt för Ryssland och Kina att stå i vägen för den planerade Nato-insatsen. Uppenbart är det också i att Nato kommeratt agera, med eller utan FN-mandat och hjälpa sitt fotfolk i den Fria Syriska armen att störta Assads regim. Detta kommer troligtvis att sin start i man med Nato hjälp upprättar ett antal "humanitära kooridorer" som ska fungera som militära brofästen och baser för den västkontrollerade milisgrupperna.

Det västerländska interventionen i Syriens har pågått i femton månader och världen har stått på åskådarplatsen och gjort ingenting medan de nykoloniala västmakterna har störtat Syrien i avgrundens brant och utsatt det syriska folket för alla helvetets kval. Varför? För att säkra Israeliska geopolitiska mål. Det är nu helt uppenbart att det inte existerar någon internationell rättsordning och det är den starkes rätt som gäller.
Hade det varit på något annat sätt så hade det varit USA som utsatts för omvärldens alla sanktioner. De västerländska stormakterna har en nyfascistisk syn på den övriga världen och visar ingen som helst respekt för andras rätt till liv och säkerhet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar