fredag 15 juni 2012

FN driver för militär intervention i Syrien

Stormaktklubben FN som står under västmakternas ledning är ytterliggare ett verktyg för den västerländska nykoloniala interventionen. FN ljuger och falcifierar påståenden om brott mot mänskligheten för att rättfärdiga "humanitära krig" vars enda funktion är att främja den amerikanska nykonservativa (sionistiska) agendan. Detta strider mot FN:S stadgar som betonar respekt för länder att själva sköta sin inre angelägenheter och skyddar varje lands rätt till suveränitet. En militär intervention är enligt konventionen endast legitim när ett land hotar internationellt fred och säkerhet, någonting som inte sker i Syrien.

De länder som hotar den internationella säkerheten är istället de länder som från början varit drivkrafterna bakom denna intervention: USA, Frankrike, Storbrittanien och Israel, dessa länder utgör huvudet av den interventionsdrake som försöker att sluka upp Syrien. Ett fritt och oberoende FN som inte stod under stormakternas kontroll istället anta resolutioner mot dessa länder.

I tisdags kom en ny "rapport" som slog fast att "syriska barn torteras i häkten och används som mänskliga sköldar". Regeringstrupper och underrättelsetjänsten pekades ut som de ansvariga. Vi har vittnesuppgifter om att barn torteras i syriska häkten och att barn används som mänskliga sköldar på stridsfordon för att de inte ska angripas, säger Radhika Coomaraswamy i en intervju med den Qatar baserade propaganda nätverket al-Jazeera, som lagts ut på FN:s hemsida. Vad säger ju det här att Al Jazeeras propagandamaterial läggs ut på FN:s hemsida? Att FN är politiskt vinklad, bygger på partiska och obekräftade uppgifter som kommer från oppositionsgrupper som står under västmakternas ledning och deras enda syfta är att legitimera  den blodiga interventionen som västmakterna driver i Syrien.

En titt i bakspegeln och i fallet Libyen visar att en stor majoritet av de påståenden om brott mot mänskligheten som legitimerade NATO interventionen var falska. Al Jazeeras fåståenden att Kaddafis  dödat 10 000 libyer var helt flaskt.

 FN-chefen Ban Ki-Moon uttrycker oro för en "farlig intensifiering" av konflikten i staden al-Haffa, och USA flaggar samtidigt för att man är i färd att planera en propaganda massaker där, efter framgångarna med
propaganda massakrerna i Houla och al-Qubair. FN beskriver samtidigt läget i Syrien som inbördeskrig efter den massiva ökningen av våldet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar