torsdag 7 juni 2012

USA-styrd milis slaktar 86 människor i Syrien

Bara tio dagar efter massakern i Houla, då över 90 människor dödades, kommer rapporter om ett nytt blodbad utförd av USA lojal milis för att ge Al-Assad regimen skulden och berättiga NATO BOMBER över Syrien.


Bara tio dagar efter massakern i Houla, då över 90 människor dödades, kommer rapporter om ett nytt blodbad utförd av USA lojal milis för att ge Al-Assad regimen skulden och berättiga NATO BOMBER över Syrien.


Natten till torsdagen kom uppgifter om att 86 människor ska ha dödats i Hama-provinsen. Massakern skylldes på Assad av den USA kontrollerade "oppositionen". Världens kontrollerade medier följde snabbt efter och nu skylls slakten på Assad utan att det bekräftats av någon neutral tredje part eller att någon egentlig utredning har gjorts.


Det blev alltså precis som jag förutspådde i ett tidigare inlägg, USA är DESPERAT för att börja bomba och fast beslut om att avlägsna Assad och den syriska statsbildningen snabbt med militära medel. Man har även insett det propagandamässiga värdet i att utföra dessa svarta operationer: Låta jihaisterna i den fria syriska armen utföra terroattentat mot civila som sedan skylls på Assad av den västerländska medieetablissemanget utan någon opartisk utredning eller bekräftelse.

Genom detta svarta operation kommer USA att vinna den politiska legitimet som krävs för att självständigt inleda sina militära insatser mot den syriska regeringen, även om Ryssland och Kina genomskådar bluffen och lägger sitt veto i FN:s säkehetsråd.

Troligtvis så kommer vi i en snar framtid att höra tala om fler terrordåd och slakt av civila som utförs i byar och skylls på Assad fram till dess att NATO bomberna börjar att falla.

Det är helt osannoliket att Assads regim skulle vara så pass korkad att man "gräver sin egen grav" genom att helt meningslöst slakta civila i en tid då man har hela världens ögon på sig och USA & NATO öppet deklarerat  sin avsikt att avlägsna regimen med en militär insats. Oavsett hur brutal och odemokratisk Assads regim är så motiveras man ändå av en självbevarelsedrift och skulle inte göra någon som spelar de västerländska allians som vill störta regimen rakt i händerna. Sen kan man fråga sig hur sannolikt  det är att Assad bestämmer sig för att slakten av civila skulle äga rum precis SAMMA DAG som regimskifte alliansen "friends of Syria" har sitt möte i Istanbul.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar