fredag 27 januari 2012

Västmakternas proxyarme i Syrien når framgång

Nu har det som jag varnade för cirka en månad tidigare skett. Västmakterna har nu lyckats få till ett inbördeskrig i Syrien för att uppnå det politiska målsättning att isolera Iran politiskt och krossa Assad-regimen.

Libyenmodellen är nu fulländad i Syrien och många delar av landet står under västmakternas proxyarme; Den frika syriska armen som har finansierats, beväpnats, organiserats av västliga underrättelsetjänster. Pengarna och det militära biståndet skall komma från den gulfstaternas samarbetsorganisation (GCC) som samlar USA:s satellitstater, dessa är Saudi Arabien, Oman, Qatar och Bahrain.

Målsättningen med denna statskupp som planerats av sionistiska tankesmedjor och genomförts av västländernas regeringar är inte demokrati, mänskliga rättigheter eller något annat nobelt, inte heller är det för att skydda civila demokratiaktivister som många gånger hävdats. Målsättningen är i första hand att  tillfoga ett strategiskt förlust. I andra hand handlar det om att demontera den Syriska staten och centralmakten och dela upp landets längs etniska, religiösa och sekteristiska linjer. Att ersätta dagens Syrien med en entitet som är kroniskt dysfunktionell och saknar en fungerande statsmakt. De sionistiska planerarna anser att detta skapar ett bättre säkerhetsläge för Israel. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar