lördag 21 januari 2012

Håkan Juholt fälls och socialdemokratin sänks av etablissemanget

Den senaste händelseutvecklingen socialdemokraternas partiledare Håkan Juholt och socialdemokratin bevisar en sak jag länge vetat och som de flesta vet: Sverige inte är demokrati utan en plutokrati där makten ligger i händerna på ett fåtal icke folkvalda eliter och deras nätverk som styr partierna, det politiska klimatet och den allmänna diskursen genom medial kontroll. Medial kontroll och propaganda är för en demokrati vad övervakning och våld är för diktaturer, även om gränserna nu börjar suddas ut.  Att detta etablissemang till stor del är sionistisk behöver väl inte ens nämnas längre hoppas jag.

Alla kriser, kontroversiella avslöjanden som har kantat socialdemokratin under de senaste åren har i själva verket varit en mycket medveten och välplanerad smutskastningskampanj från etablissemangets kontrollerade medier. Syftet är att kraftigt försvaga socialdemokratin och överföra deras tidigare väljare mellan i huvudsak Sverigedemokraterna och moderaterna.

Etablissemanget planerar för att göra Sverigedemokraterna till det tredje största partiet och göra Sverige radikalt i en nyliberal och nationalpopulistisk riktning.  Det är vad det hela handlar om, ingenting annat. Socialdemokraternas ”kris” är fabricerad av etablissemanget och kommer inte att upphöra med Håkan Juholt. Socialdemokraternas "kris" kommer att fortsätta månad ut och månad in, år ut och år in till etablissemangets lyckats marginalisera socialdemokratin tillräckligt mycket, hur mycket det är vet jag ännu inte. Kanske vill man upplösa socialdemokraterna som parti helt och hållet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar