söndag 1 januari 2012

Sanningen om Irans kärnvapenprogram

Sanningen om Irans kärnvapenprogram är följande:

1) Iran har inget kärnvapenprogram, landet har visserligen haft ett kärnvapenprogram  men det som övergavs 2003). Iran saknar även de tekniska, politiska och strukturella  möjligheterna som behövs för att utveckla kärnvapen. Risken att Iran lyckas utveckla kärnvapen under dagens verklighet är obefintlig.

2) Alla rapporter och internationella diplomatiska påståenden om Iranska kärnvapen och kärnvapenprogram är politiskt manipulerade eller fabricerade lögner, lögner och lögner.

3) EU, FN, USA har en agenda som syftar till att störta regimen i Iran för Israels räkning (Precis som med Irak) och för att störta regimen genom militära medel, eller genom libyenmodellen, behövs diverse ursäkter, här kommer påståendet om kärnvapen in.

4) Iran har olja och en stor reservkapacitet av naturgas, det gör Iran högintressant för Amerikansk och Europeisk nykolonialism och imperialism, det och Israel är dem enda orsaker som Väst intresserar sig det minska om Iran. Det handlar inte om demokrati, mänskliga rättigheter eller några andra ädla slagord.

5) Den nu hatade och bespottade Islamiska regimen som västerländsk media enhälligt fördömer tillsattes av just USA och västmakterna 1979, för att man inte var nöjd med sin marionett- Shahen Reza Pahlavi som hade börjat gå sin egen väg och gjorde saker som förargade hans västliga överherrar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar