fredag 27 januari 2012

SVT och minnesdagen för förintelsens offer

Etablissemanget antirasistiska  hyckleri

Det är skamligt att SVT och etablissemanget använder minneshögtiden för det värsta massmordet i historien för att försöka ta på sig en "politiskt korrekt" mantel samtidigt som man för sin egen mediala förintelsekampanj mot invandrarna och mångkultur i stort. För mig verkar det som den enda invandrargrupp som den svenska etablissemangets underblåser och inkvoterar är kurderna, är man inte kurd så är man värd ingenting.

Med förintelsesammanhang så varnas  för farorna att "särskilja mellan människor", att "inte respektera alla människors lika värde" och att låta "antidemokratiska värderingar och partier styra samhället".

Medan man i programmet uppdrag granskning har satt i system att kollektiv skuldbelägga, demonisera och utkräva kollektiv bestraffning av invandrare. Programmets enda avsikt är att lägga skulden för alla Sveriges inre problem på invandrare. Invandrare utmålas till en social grupp som ständigt angriper svenskar och samhället: Våldtar och angriper kvinnor och barn, svindlar staten på miljarder med mera. Budskapet är i princip densamma som hur de tyska nazistiska utmålade judarna: Invandrarna är vår olycka

Sionismen och högerextremism

I det här sammanhanget är det även naivt att bortse från fakta, den sionistiska rörelsen som i början hade de ädlaste av avsikterna har idag kapats och hamnat i händerna på ultranationalister. Den radikala sionismen och de medier och maktstrukturerna är i Europa och västvärlden "den nya högerns" eller nationalpopulismens främsta dragmotor. Att stödja nationalpopulistiska partier och rörelser som Sverigedemokraterna är en självklar del i den radikala sionismens långsiktiga strategi. Det finns många individuella exempel både från Sverige och andra länder på hur radikala sionister ingår i högerextrema partier lik Sverigedemokraterna. Målet är muslimerna, men samtidigt så drabbas alla andra invandrargrupper av sionismens korseld.

Helst ska muslimerna som grupp rensas ut, eller i alla fall hållas i vanmakt och tvingas leva i misär. Denna strategi har varit en av orsakerna till att radikal islamism kunnat få grogrund och växa i Europa. Människor med ett muslimskt bakgrund som avvisas av majoritetssamhället och inte lyckas utveckla en "Europeiskt identitet" är ett lätt byte för radikalisering och islamism. Detta har tyvärr även drabbat oskyldiga judar som oprovocerat attackerats av extrema muslimer. Jag har själv bevittnat den antisemitiska och intoleranta stämningen i vissa förorter.

Det bör även nämnas att sionisterna som driver "antirasistiska" organisationerna bara är bluffmakare och rensar sällan eller aldrig framför sin egen dörr.


Lögnen om politisk korrekthet

Bakom den offentliga lögnen om de politiskt korrekta medierna döljer sig en sanning. En sanning av av politikerna, medierna och etablissemanget inte står mot rasism, demokratiska värden och mänskliga rättigheter utan skapar rasismen och hetsar och demoniserar mot människor med utländskt bakgrund. Det finns ingen framtid för dig om du inte är svensk, din framtid har redan stulits av etablissemanget.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar