onsdag 11 januari 2012

Mossads dödspatruller i Tehran

Nu har det dags igen, ännu ett fall av Israelisk statlig terrorism riktad mot Iran. Nu försöker de svenska medierna desperat försöker förtiga och förvrida nyheten.

Det är helt otänkbart att förmedla en bilden av en Iran som är ett offer för israelisk terrorism istället för den vanliga schablombilden där Iran står för terrorismen riktat mot Israel och resten av världen.Svensk media som står under sionistisk ledning är nu desperat och greppar efter halmstrån; man har försökt skylla attentatet på regimen och hänvisat till källor inom "oppositionen" som påstår att det är regimen själv som utfört attentatet.Vem denna opposition är framgår dock inte.
  
Kärnfysikern hette Roshan,  var 32 år gammal och arbetade som biträdande direktör för kommersiella frågor vid Natanz urananrikning anläggning i Isfahan provins, Natanz, som sägs ha 8000 centrifuger i drift, är en av två anläggningar som anrika uran i landet.

                                          Mostafa Ahmadi Roshans, 32 år mördades av Mossad
                                                                    RIP Roshan!

 Bomben som används i  var en magnetisk bomb, av samma typ som användes i tidigare mord på iranska vetenskapsmän av Mossads agenter. Det är inte första gången som dödspatruller tränade av den Israeliska säkerhetstjänsten Mossad härjar på Irans gator och mördar kärntekniker. Dock är denna heliga terrorism  fullt tillåtet enligt västerländsk media och moral så länge som Israel är attentatsmannen. 

 Attacken följde en liknande driftsform som andra som har dödat kärnfysiker i Irans huvudstad.Iranska kärnfysiker Daryoush Rezaie, 35, dödades i juli förra framför sitt Teheran hem av angriparna på en motorcykel, och den 12 januari 2010, dog den  iranska universitetsprofessor och kärnfysikern Massoud Ali Mohammadi i när en angripare stack en bomb under hans bil. Majid Jamali Fashi, en Mossad agent med iransk bakgrund, erkände bombningarna och dömdes till döden i augusti, rapporterade IRNA. Enligt bekännelsen så hade han erhållit en ersättning på 120 tusen dollar av Mossad för att genomföra attentatet, rapporterade nyhetsbyrån Fars. Israel har vägrat att kommenterar inte sådana påståenden.

Jag kan notera att  FNs kärnenergiorgan IAEA bär ett stort ansvar här för att dessa attentat inträffar. Organet agera i praktiken som en spionagentur för USA och Israels räkning och tillhandahåller ländernas underrättelsetjänster med information som behövs för att utför den här typen av terrorattentat.Det har också varit mycket diskussioner om Iranska kärnvapen och kärnvapenkapacitet med inte ens en gång av FN organet eller den västerländska medierna nämnt att Iran anrikar inte höger än 20%, för att tillverka kärnvapen krävs en anrikning som ligger nära 90%.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar