torsdag 26 januari 2012

Svenska etablissemanget inleder långvarig kampanj mot invandrare

                                               Denna logotyp är kanske lämpligare?

SVT och etablissemanget fortsätter sin mediala terrorism mot invandrare och sänder nu precis samma propaganda som Nationalsocialistisk front/ Svenskarnas parti där man sammankopplar mångkultur (invandrare) med våldtäkter, övergrepp mot kvinnor och barn, genom att låtsas granska Taxibranschen. Samtidigt har man satt i system att bara koncentreras sig på brott som begåtts av förare med invandrarbakgrund. Detta är inte endast uppvigling till rashat (mot socialgrupp) utan kan även ses som framkallande av fara för annan. Inslaget som misstänkliggör och hetsar mot alla taxiförare med utländsk bakgrund kan utlösa överfall och mord.

 Alla vet att det finns rötägg i samtliga yrkeskategorier som utnyttjar och missbrukar sin maktställning, väljer man bara att lyfta fram de värsta exemplen kan man demonisera och kriminalisera vilken social grupp som helst, vare sig det handlar om svenska läkare som begår övergrepp mot sina kvinnliga patienter som Invandrare som kör taxi,
Jag har själv en bakgrund som taxiförare och kan intyga att denna nazistiska karikatyr bild inte stämmer med verkligheten, och påståenden som ”uppdrag granskning” framför genom invandraren de ”intervjuat” är floskler. Invandrarmännen som kör taxi är i 99% av alla fall hårt arbetande familjefäder och försörjare som sliter hårt för dålig lön. inslaget är grymt orättvist och kommer att misstänkliggöra taxiförare med utländsk bakgrund som sköter sig och har gjort det i 20+ år.  Men i dagens klimat är det inte politiskt korrekt att prata om taxiförarnas rättigheter, gör man det (som jag gör) så är man ett svin som skyddar våldtäktsmän och grovt kriminella till kvinnor och barns förtret. 

Jag har ingenting emot att taxibranschen granskas eller att reglerna skärps för att rensa ut farliga och olämpliga förare avlägsnas oavsett etnicitet, det är absolut nödvändigt. Det som får mig att se rött är att allt detta är en täckmantel för att propagera mot invandrare och första steget i en eliminationsprocess. Invandrare har nu hamnat på etablissemangets förintelse lista och salvorna kommer att fortsätta komma i olika kontext och med olika ursäkter.

SVT har fullständigt spårat ur och gått in i en nationalsocialistisk fåra, det är tragiskt att dessa nazister försörjs genom skattemedel och kan kalla sig ”public service”. SVT borde kallas etablissemanget propagandaministerium och inte ”politisk oberoende tv” .

Implikationerna av detta är uppenbart att: Sverige etablissemanget (Sveriges egen regim) är ute efter invandrare, och tänker nu avskaffa mångkulturen i Sverige (fördriva invandrare) under en 10-15 års period. Detta ska ske genom att skapa en så pass fientlig miljö och så pass orimliga livsvillkor att alla som har någon form av social mobilitet väljer att fly Sverige. Jag kommer att göra allt i min makt för att kartlägga, beskriva och uppmärksamma denna konspiration.


Det som MÅSTE göras är att propagera tillbaka, exponera etablissemanget och inte vara ett lätt offer. Att sända nazistisk propaganda ska kosta mer än det smakar. Det är det enda sättet att få slut på eländet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar