söndag 1 januari 2012

USA skeppar legoknektar till Syrien


Det som sker i Syrien är INTE det som svensk media påstår: En slakt av civila demokratiaktivister av en brutal och blodig regim. Det som sker i Syrien är ett långdraget och blodig kuppförsök mot Assad-regimen av västmakterna. Det är en statskupp som planerats, organiserats och finansieras av väst och ingår i en större plan som går ut på att ’möblera om’ mellanösterns karta för att passa den israeliska säkerheten bättre.
  
Fokus ligger främst på att tillintetgöra två stater och regimer: Iran och Syrien. De sista staterna som står i vägen för total sionistisk & Amerikansk hegemoni i regionen. De andra staterna är antingen helt politiskt obetydliga eller står redan under amerikansk och i förlängningen israelisk kontroll.
Det som sker i Syrien är även i mindre skala en politisk konfrontation mellan två politiska maktblock; Västmakterna (Israel, EU, USA) och Kina och Indien som tävlar om politiskt och ekonomiska intressen i samma region. 

Syrien är tämligen ekonomiskt ointressant i sammanhanget, men blir viktigt först för när man förstår dess betydelse i relation till Iran. Om den Syriska regimen faller så isoleras även Iran och berövas sin enda allierad i regionen och blir därmed lättare att handskas med vid en militär konfrontation, eller om Västmakterna beslutar sig för att även här använda Libyen-modellen. Den sionistiska Planen att ”säkra regionen” som planerades under 80-talet började verkställas 2003 med Irak-invasionen och verkar nu vara i sin sista fas med Iran och Syrien som dem två sista återstående regimerna. 

Konflikten i Syrien så eggas konflikten på ständigt av västerländskt media och diplomati som envisas med att upprepa lögnen: Regimen slaktar sin egen befolkning, men ignorerar fakta angående de väpnade grupperna, allt våld skylls automatiskt på Assad. Ingen nämner att mycket av dödandet sker av prickskyttar och legoknektar som CIA har finansierat och importerat till Syrien.


Lyckas västmakterna med denna kupp så kan jag garantera dig att det inte kommer att leda till en fri och demokratisk Syrien, konsekvensen kommer att bli att Syrien dekonstrueras som stat och blir en arabisk motsvarighet till Somalia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar