torsdag 19 januari 2012

SVTs nazistiska propaganda

                          Nazistisk propaganda i Sverige "oberoende" television?



Det finns bara två frågor som verkligen intresserar mig, det främsta är Iran och den andra invandringsfrågan i Sverige och Europa. Efter att ha satt mig in i dessa frågor ett tag har jag kommit till insikt att båda två är på ett fundamentalt sätt kopplade till sionismens agenda och maktstrukturer i västerlandet.

Tittade på SVT:s uppdrag granskning igår när jag åter påmindes om hur lika nationalsocialismen och sionismens ligger varandra ideologiskt och metodiskt. I dagens värld är det ingen underdrift att påstå att det är den radikala sionismen som är drivkraften bakom ”den moderna nazismen” eller nationalpopulismen av den typ som Sverigedemokraterna representerar. Samtidigt kräver sionisterna genom fejkade antirasistiska organisationer monopol på att avgöra vad som är och vad som inte är rasism.

De radikala sionisterna är ultranationalister, inte antirasister, humanister, demokrater eller något annat fint. Alla organisationer och institutioner som sionisterna kontrollerar fungerar som politiska verktyg och maktmedel med uppgift att försvara sionismens intressen och verkställa dess många satanistiska planer. Detta innefattar medier, tankesmedjor, ekonomiska institutioner, lobby organisationer, diverse frivilligorganisationer (ADL, SPLC, EXPO; Amnesty international, human right Watch med mera.) Även ortodoxa, liberala  och vänsterinriktade judar har trakasseras och förföljts av de radikala sionisterna.

 I ett propagandainslag som kunde ha producerats av vilken nazistisk gruppering eller parti som helst försökte SVT sammankopplade våldtäkter med invandrare, eller ”mångkultur”.
Programmet som sändes av uppdrag granskning hävdade ”granska” oegentligheterna i Taxibranschen och den bristande lagstiftning och gör det möjligt för olämpliga taxiförare att fortsätta sin yrkesverksamhet.
 Men snabbt insåg jag att hela upplägget var en täckmantel för att demonisera, kriminalisera och misstänkliggöra invandrarmän som potentiella våldtäktsmän. Oegentligheterna i taxibranschen görs snabbt till ett mångkulturellt problem och ett invandrarproblem.  I inslaget ger exempel på två fall av olämpliga taxiförare som begått brott och förlorat sin taxilegitimation men fortsätter att köra taxi och utsätter sina kunder för våldtäkter. De två taxiförarna namnges som ”Amir” och ”Jamal” för att klargöra att det handlar om invandrare.

För mig är det klart att programmet är vinklat och politiskt manipulerad och tagen ur kontext. Det finns flera frågetecken kring alla påståenden som görs. Man kan fråga sig hur en taxiförare kan våldta taxikunder och inta hamna i fängelse? Varför polisanmälde inte kunden föraren? Och skulle inte det leda till att föraren förlorar både sin taxileg och sitt körkort om denne fälls? Detta inslag bör en gång för alla slå håll på myten om ansvarsfulla ”politiskt korrekta” svenska medier som genom självcensur försöker skydda minoriteter i en utsatt situation. I verkligheten så ligger de sionistkontrollerade medierna i samma fåra som nazisterna, det finns nu ingen som helst skillnad.

Under cirka 30 års tid har delar av det svenskar samhället fört ett lågintensivt politiskt krig mot invandrare, de har bildat partier, propaganda nätverk, protestgrupper och lobbygrupper men har ändå varit ganska marginaliserade för att etablissemanget marginaliserat det. Nu har alltså etablissemanget ”bytt sida” och ger dem vingar i raskriget mot invandrare.

Var kommer det mer konkret att innebära för framtiden? Det kommer att innebära att den etniska förföljelsen, förtrycket och fördrivningen kommer att öka explosionsartad i en nära framtiden. Det går inte att bortse från detta fakta nu länge. Det är dags att agera nu för att säkra sin framtid på ett demokratiskt sätt. Det funkar inte att sitta där som ett fån och låta etablissemanget avgöra ditt framtid. Alla måste ta ett personligt ansvar för sin politiska status och framtid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar