söndag 20 november 2011

Västmakterna fortsätter ljuga om sin Syrienkupp

Idag kan man läsa följande följande på msn.se som är en webbportal som väl representerar världsetablissemangets dagordning och nyhetsförmedling.


"Syriens president Bashar al-Assad tänker fortsätta att slå ned protesterna mot honom, trots att Arabförbundet har krävt att angreppen stoppas. – Konflikten kommer att fortsätta. Syrien kommer inte att vika sig, säger han i en intervju med Sunday Times i dag."


Den ensidig bilden upprepas av hur av en blodig diktator som trotsar omvärldens och fortsätter att massakrera sitt eget folk.

Dett som äger rum i Syrien är ett kuppförsök av grupper som står under västmakternas ledning samtidigt som regimen pressar utifrån av en medial och diplomatisk anstormning. Västmakterna har bestämt sig för att regimen måste bort till varje pris för att det ligger i Israels intresse. Ingenting annat är sant eller relevant att nämna i sammanhanget. 

Det handlar inte om en revolution, en ”demokratirörelse” eller slakt av civila. President Al-Assad kan inte stoppa våldet därför att hans regim inte står bakom våldet. Regimens styrkor är tvungna att svara på våldet som riktas mot dem från ”desertörer”, och använda våld för att stoppa den vandalisering och plundring som pågår med våld. Det är vad vilken ”regim” som helst i världen skulle göra.

Regimen har gått med på flera eftergifter sedan oroligheterna börja. Bland annat så har undantagslagarna lyfts som varit på plats sedan 1963, ny lagstiftning införs med tillåter politiska partier under förutsättningen att dem inte baseras på religiösa eller etniska grunder. Ändå har det inte varit tillräckligt och protesterna och våldet bara tilltagit.


Västmakterna fortsätter hyckla om sin kupp mot Syrien
och Al-Assad. Frågan är när en militär intervention
av NATO kommer att påbörja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar