söndag 27 maj 2012

Massakern i Houla - startskottet för Nato intervention

FN-observatörer kunde i går bekräfta att minst 90 personer har dödats i staden Houla, 32 av dem barn under tio år.


FN-chefen Ban-Ki-Moon och FN-medlaren Kofi Annan säger i ett uttalande att de fördömer det som skett i starkast möjliga termer, de betecknar det som ett förfärligt och brutalt brott och som en flagrant kränkning av internationell rätt. Det visar också att den syriska regeringen inte infriat sina löften att dra tillbaka alla tunga vapen från befolkningscentra, säger de.

Automatiskt har den kontrollerade medierna och alla politiska organisationer och institutioner som står under västmakterna kontroll skyllt detta på den Syriska armen och den syriska regimen när alla fakta är oklara och tydliga bevis att regimen ligger bakom det saknas.

Enligt obekräftade uppgifter från "aktivister" så utsattes staden för artilleribeskjutning från den syriska armen i samband med regimfientliga demonstration, medan andra aktivister påstår att regimens milis "shabiha" utförde summeriska avrättningar.  Det syriska utrikesminsteriets talesman Jihad Makdissi  å sin sida säger att det har skett sammandrabbingar i området mellan tung beväpnade terrorister och att saken ska undersökas.

Dock skyller den kontrollerade medierna direkt händelsen på den syriska regimen. I SVT text kan man bland annat läsa följande propaganda:

" FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon kräver ett omedelbart internationellt ingripande så att de skyldiga ställs till svars för massakern i den syriska staden Hula. Arabförbundet har kallat till utrikesminstermöte om händelsen. Regeringsstyrkor dödade 92 människor, varav 32 barn under tio år, vid hårda strider i Hula i fredags, rapporterar FN:s fredsobservatörer som räknat offren. Regeringsstyrkorna sköt med artilleri i en offensiv i staden".

Detta är ingenting annat än ren och skär lögn. FN :s observatörer har aldrig rapporterat vem som utförde attentatet eller hur det gått till, bara att 90 personer dödats. Hade FN sagt att Assad ligger bakom dådet så hade Nato redan börjat sina planerade bombningar och det är det som är syftet med propagandan.


Att ge den planerade Nato-interventionen FN mandat så att den sedan 1 år planerade regimskifte programmet kan bli en verklighet genom luftkrafter. Senare i veckan ska FN:s säkerhetsråd hålla ett krismöte om situationen där Ryssland och Kina ska utpressas att rösta för ett FN-mandat som ger Nato rätten att börja bomba i Syrien.

Redan nu så håller den grupp "friends of Syria" ett möte i Paris. Det är denna grupp som konspirerat och verkat för ett regimskifte i Syrien. Denna grupp kan även hållas ansvarig för inbördeskriget i Syrien genom att ha stöttat terroristerna, jihadisterna och de utländska legosoldaterna med pengar, vapen och politiskt legitimtet för att kriga mot den Syriska statsmakten och skapa den situationen som är tänkt att  legitimera ett NATO ingripande i landet. 

Gruppen som består av samtliga västmakter och politiska block av av betydelse här ingår USA, Tykland, Frankrike, Tykland, Storbrittanien, Turkiet, Saudi Arabien och Qatar. Sorgligt nog ingår även Sverige ingår i denna gangstegrupp med blod på händerna. 


Tillbaks till den påstådda "syriska" massakern. Vem är det egentligen som har utfört denna massaker?  Det är ingen som i dagsläget kan svara på frågan, men då störta delen av denna stad kontrolleras av terroristerna så är det mest sannolikaste scenariot en "false flag" operation. Alltså en svart operation som syftar till att ge Assads regim skulden och föranleda ett Nato-ingripande. Jag kan inte se någon vinning för Assad-regimen att agera på det här sättet när man har hela världens ögon på sig och FN-observatörer i området.

Regimen må vara mycket, men troligtvis inte så pass korkad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar