tisdag 29 maj 2012

Houla massakern är falsk

Jag kan nu bekräfta det jag misstänkte från början: Den så kallade Massakern i Houla  där 109 människor dödades som den syriska regimen gjorts ansvarig för är falsk.

För det första så har historien ändrats två gånger, först påstådd de kontrollerade medierna och FN som står under amerikansk kontroll att massakern hade skett genom att regimen med tung artilleri och pansarvagnar beskjutit bostadsområden, enligt "rebellerna" i den fria syriska armen" och "aktiviter" i observatoiet för mänskliga rättigheter i Syrien.

 Sedan påstår FN:s "observatörer" att de flesta av offren hade avrättats av regimens shabihamilisen efter att ha intervjutat "vittnen". Milisen  ska ha tydligen ha gått från dörr till dörr och på måfå avrättat människor.

Det finns bara ett problem med den bilden: Området där detta påstådds ha inträffat kontrolleras av rebeller, den fria syriska armen. Frågan är: hur kunde regimens milis få tillträde till detta område?

Denna svarta operation utfördes utan tvekan av den fria syriska armen eller någon undergrupp till den med syftet att ytterliggare avlegitimera Assad regimen, öka det politiska trycket mot denna och reationalisera en  NATO insats för regimskifte.

Hela operationen planerade och utfördes av västerländsk underrättelse i syfte att vinna politisk legitimtet för att störta Assad-regimen och tillfoga Iran en strategisk förlust. Så enkelt är det. De kontrollerade medierna ägs av sionistiska intressen och ljuger & falsifierar sanningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar