måndag 28 maj 2012

FN:s säkerhetsråd skyller syriska regeringen för slakten i Houla


Ett enigt säkerhetsråd i FN fördömer Syriens regering "i starkast möjliga ordalag" för massakern i Hula, där minst 108 människor dödades. Även Kina och Ryssland har nu anslutit sig till de länder som förljuget skyller allt våld som inträffat i Syrien på Assad ”Säkerhetsrådets text innehåller inte det tvivel på den syriska regeringens skuld, sade
den ryska viceambassadören Igor Pankin i FN under söndagen.

Rådet möts igen de kommande två dagarna för att mer i detalj diskutera vilka steg som måste tas (läs intervention). Frankrike och Storbritannien arbetade för ett ännu starkare fördömande av regeringen i Damaskus (bomber).
Denna massaker och många tidigare planerades utan minsta tvekan av CIA och andra västliga underrättelseorgan och utfördes av deras agenter och legosoldater i Syrien. Att nu Kina och Ryssland ställts sig bakom resolutionen innebär helt enkelt att man nu gjort en geopolitisk och ekonomisk kohandel där Kina och Ryssland sålt Syrien till västmakterna i utbyte mot andra koncessioner. Det handlar om tjänster och gentjänster, ett exempel kan vara att USA nu avstår från att kritisera Kina penningpolitik och att man undervärderar sin valuta för att ge den kinesiska exporten en orättvis fördel.

FN:n säkerhetsråd stödjer utan någon förvåning terroristernas version av händelseförloppet
och skyller som alltid massakern på de syriska säkerhetsstyrkorna och Assad.
Alltså har den svarta psykologiska operationen varit en framgång och den 14 månader långa planen för regimskifte är nu ett steg närmare NATO-bombningar av Syrien med FN-mandat.

Detta har varit målet från första början, det är därför regimskifte gruppen ”Friends of democratic Syria” skapades och har stöttat terrornätverket ”den fria syriska armen” med hundratals miljoner dollar, vapen och politisk legitimitet och immunitet. Denna mall av humanitär imperialism kalla ”den Lybiska modellen” och går ut på att använda mänskliga rättigheter för att sälja krig och uppnå sionismen geopolitiska mål.

Att hela den här historien är falsk, förvrängd och manipulerad råder det ingen som helst tvivel om. Det främsta ”beviset” är att den syriska regimen har mest att förlora på det här och skulle spela krigshökarna i Washington rakt i handen. Vad har den syriska regimen att vinna på det här förutom att avlegitimera sig själv ytterligare och förlora det lilla stöd man har från Ryssland och Kina?

Dessutom har de officiella uttalandena från FN:s observatörer varit minst sagt motsägelsefulla. Först påstådd man att de civila hade dödats av artilleribeskjutningar från långt hål eftersom regimens styrkor inte varit nära staden, sedan att många civila dödats med eldhandvapen på nära håll och att vissa hade slagits ihjäl av regimens milis.

Vad blir då konsekvenserna av detta? Självklart är att antalet falsk flagga operationer kommer att öka nu när denna visat sig vara så framgångsrik. CIA kommer troligtvis att planera 5 nya terroristdåd där ännu fler syrier mördas för att skapa politisk legitimitet för ett NATO-ingripande i Syrien så snart som möjligt. Kort efter rådets fördömande kom en ny rapport om ännu en syrisk massaker, denna gång påstår den västsponsrade propaganda forumet ”syriska observatoriet för mänskliga rättigheter (SOHR)” att ett 30-tal personer dödades i Hama när strider bröt ut mellan regeringsstyrkor och rebeller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar