onsdag 15 februari 2012

Regeringen ställer sig bakom den västliga kolonialismen i Syrien

I den utrikespolitiska debatten som ägde rum idag i riksdagen deklarerade regering öppet sitt stöd för terroristerna som utför massaker i Syrien och försöker med våld avsätta den syriska staten för Israels räkning. Regeringen förklarade att terrorgrupperna som stöttas av Västmakterna, Israel och de arabiska slavstaterna i mellanöstern är Syriens enda legitima statsmakt och att Sverige borde etablera diplomatiska relationer med dem.

Regeringen krävde också enligt nykolonialt maner att Assad ska övergå och överlämna makten till destabiliseringskrafterna som sliter Syrien itu.
 Frågan är nu denna: Vilken rätt har Sverige att avsätta presidenter och regeringsrepresentanter i Syrien eller något tredje land. Är Sverige nu ett imperium? Upphör inte den svenska suveräniteten utanför Sveriges gränser? Saknar Syrien suveränitet och saknar rätten att sköta sina inre angelägenheter? 

De svenska medierna och politikerna är helt kontrollerade av sionismen och vägrar erkänna fakta:

SYRIEN BEFINNER SIG INTE I EN REVOLUTION, DET HANDLAR INTE OM EN FOLKRESNING. SYRIEN BEFINNER SIG I KRIG MED VÄSTMAKTERNA SOM VIA OMBUD OCH GENOM ATT SPONSRA OCH BEVÄPNA TERRORGRUPPER VILL STÖRTA ASSAD REGERINGEN.

Det här handlar inte ens om Syrien, Syrierna eller demokrati, allt det handlar om är att möblera om mellanöstern till Israels fördel, det handlar om att "säkra regionen för Israel" genom att ta ut regeringar som inte står under den sionistiska & Amerikansk hegemoni. De enda regimerna som inte står under amerikansk hegemoni är Syrien och Iran. För att komma åt Iran så måste man först ta ut Assad. Därför beväpnar man, finansiera och organiserar islamister med kopplingar till Al-qaida och väljer att blunda för deras terrorism. Alla åtgärder som Assad-regeringen vidtar för att skydda sina medborgare från dessa terrorister utmålas per automatik som ett "slakt av civila".

Syrien befinner sig i krig med världsetablissemanget, eller makterna som kontrollerar hela världen. Ett fegt nykolonialt intervention mot ett litet u-landet. Assads regeringen bör agera hänsynslöst mot västmakternas terrorgrupper och göra allt för att skydda sina civila och sin fredliga övergång till demokrati, annars är risken väldigt stor för att Syrien blir ett nytt Irak. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar