fredag 10 februari 2012

Flera explosioner i syriska staden Aleppo

Syrien, explosioner, Aleppo, Syrien, Syrien, Syrien, Explosioner, Explosioner, Aleppo, Aleppo, Aleppo, Aleppo, Aleppo, Aleppo, Aleppo, Syrien.  al-Assad, regim, Assad, Fria Syriska Armen. Iran, Israel, Saudi Arabien, Fria Syriska armen

Två kraftiga explosioner har inträffat vid en militäranläggning  i Syriens näst största stad, Aleppo, uppger myndigheter. 28 människor uppges ha dödats och 175 människor har skadats enligt den syriska hälsoministeriet. Bombning skedde av den fria Syriska armen riktades mot en stor stad som i stort sett har stått vid president Assads sida sedan  11-månader gamla statuskuppen mot hans regim påbörjades av västmakterna och deras arabiska lydstater. 

Kapten Ammar al-Wawi talesperson för den fria syriska armén, en terrorgrupp under västmakternas ledning har tagit på sig ansvaret, nyheten fördes fram av France24 men tystades mycket snabbt ner av de övriga sionistiska medierna. Vi ska komma ihop att den brittiska utrikesministern William Hauge lovade för några dagar sen i brittisk media att Storbritannien skulle stödja den fria syriska armen med alla medel, det innebär politiskt stöd, militärt stöd och finansiellt stöd.

Det är även bekräftat via en online video att Israeliska tjänstemän samarbetar med den fria Syriska armen och förser dem med israeliska vapen. Sedan den syriska armen påbörjade sina militära operationer i Homs för att skydda civila har man funnit flera vapengömmor med Israeliska UZI kulsprutspistoler och pansarvärnsvapen.

Ytterst är det dock västmakterna ( USA, Frankrike och Storbritannien) som är ansvariga för detta fasansfulla terrorattentat genom att de politiskt, medialt, materiellt och operativt stödjer terroristerna. Detta är ytterligare ett exempel på västmakternas fasansfulla statssponsrade terrorism som ständigt förtigs av de kontrollerade globala medierna.

Omvärlden och de kontrollerade medierna blunder helt för hur västmakternas agerande bryter mot internationell rätt. Västmakterna agerar som nykoloniala gangsters och struntar fullständigt i sina skyldigheter och obligationer under internationell rätt. 

Alla rättsvidriga metoder är gångbara för att genomföra den kriminella konspirationen mot Syrien. Regimen ska störtas genom alla medel: sponsring och skyddande av terrorism, mediala lögner, ett politiskt och diplomatiskt krig, och även genom militära stridskrafter står på tapeten när rätt tid kommer.

Ytterst är denna terroroperation, som utan tvekan planerades och genomfördes av hjälp av västerliga underrättelseorgan ett budskap till Ryssland och Kina som säger: Om ni inte ändrar er inställning och slutar lägger er i vägen för vår intervention så kommer vi att försätta Syrien i brand. Västerländsk media försöker också att förtiga det faktum att den fria syriska armen redan tagit på sig ansvaret för dådet.

Och varför måste Syrien tas ut? För att vägen till Iran går genom Syrien och för att uppnå sionismens geopolitiska mål att 'säkra regionen' måste alla regimer som inte står under Amerikansk/sionistisk hegemoni
 rensas bort, det inkluderar Syrien och sedan Iran.


Video som visar hur Turkiet och Qatar med luftunderstöd stödjer terroristerna i den fria Syriska armen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar