söndag 5 februari 2012

Massaker i Syrien - minst 200 dödade ‎



 
Massaker i Syrien - minst 200 dödade ‎

Enligt de kontrollerade medierna och de bedrägliga sionistiska organisationerna Amnesty International och Human rights watch så har Assad-regimen av någon oförklarlig anledning mot sitt eget bästa valt att slakta sin egen befolkning precis när FN:s säkerhetsråd försöker tvinga Ryssland att gå med på en resolution för regimskifte. Förvriden Siffror och statistik tagen ur sin rätta kontext presenteras som en förevändning för den planerade militära interventionen för att ”skydda civila” som mördas av Assads mördarmaskin.

Att tidpunkten för regimens "tilltagande slakt av civila" i Homs är katastrofalt till regimens nackdel är det ingen som ifrågasätter och allt skylls på automatiskt på Assad precis som vanligt. Men ställs dig själv frågan: Vem har något att vinna på den här påstådda Assad-slakten? Är det Assads regim eller är det västmakterna som från första början konspirerat mot Assad och för ett regimskifte i Syrien. Om man stället sig själv denna fråga så blir det tämligen uppenbart vem som egentligen ligger bakom de nya våldsamheterna i Homs: terrorgrupperna som står under västlig kontroll och springer deras ärenden.

De länder som FN:s säkerhetsråd borde anta resolutioner mot är länderna som möjliggjort dödandet i Syrien genom att iscensätta ett inbördeskrig: USA, Frankrike, Storbritannien, Israel och Gulf staterna . Ytterst är det dessa länder som bär ansvaret för dödandet i Syrien inte President Assad. Nu vill samma länder ha ett FN- mandat för att stoppa samma våld dem själva bär ansvaret för och med denna ursäkt störta Assad och ersätta den syriska regimen med en Pro-Amerikansk och Anti-Iransk marionettregering. Inget FN mandat kan stoppa våldet i Syrien, det enda som kan stoppa våldet är att hålla de främmande makter som startat ett inbördeskrig och ständigt förvärrar den ansvariga för sina handlingar.

De globala kontrollerade stormedierna ohygglig manipulation om läget i Syrien kommer sannolikt att fortsätta. Man försöker utmåla Ryssland som den makt som tillåter slakten av civila att fortsätta obehindrad och indirekt ges Ryssland skulden för våldet, samtidigt som man helt bortser ifrån att det är terrorgrupper som utför en stor del av våldsamheterna och att dessa terrorgrupper väldigt enkelt via Saudi Arabien och Gulf staterna kan knytas till USA och de övriga tre västmakterna Frankrike, Storbritannien och Frankrike.

I en rättvis värld där FN inte vore ett instrument för stormakternas imperialistiska agendor så skulle USA, Frankrike och Storbritannien vara de länder som skulle sitta på de anklagades bänk och få ta emot sanktioner för att ha sponsrat och finansierat terrorism inne i Syrien.

De fyra västmakterna som nu orkestrerar massaker efter massaker i Syrien bryr sig inte om det syriska folket, de bryr sig in om demokrati eller mänskliga rättigheter. Allt detta görs för att komma åt Iran, Iran är det egentliga målet, men för att komma åt Iran så måste man först gå igenom Syrien. Allt handlar om sionismens agenda, ingenting annat!

                 Allt fler Syrier mördas av Västmakternas terrorgrupper för att dödandet ska kunna skyllas på
                  Assad och användas som förevändning för ett militärt ingripande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar