fredag 2 mars 2012

Terrodåd i Thailand kopplas till Iran

Enligt den senaste rapporteringen har en iransk terrorcell sprängts i Thailand.Enligt Sveriges radio så säger den thailändska polisen och underrättelsetjänsten att målet var att fästa bomber vid israeliska diplomaters bilar. Tre iranier pekas ut som gärningsmän för attentatsförsöetk. En har gripits, en skadades och vårdas på sjukhus och en tredje misstänkt tros ha flytt till Malaysia för att därifrån försöka ta sig till Iran.
 
Fyra personer skadades av explosionerna i går i Bangkok, utöver den gärningsman som skadades. Tidigare i veckan rapporterades det att två bilbomber riktade mot Israeliska diplomater i Indien och Georgien.
Israels försvarsminister Ehud Barak pekar nu ut Iran för en terrorvåg riktad mot Israeliska intressen.

Vad är det egentligen som händer?

Vad det egentligen handlar om är att Iran återigen är måltavlan för en serie sionistiska "false flag operationer" eller "svarta operationer" som är en form av asymmetrisk krigföring och en propaganda form där man utför attentat med syftet att ge sin motståndare skulden.

 Den som egentligen är ansvarig för denna komiska och mycket osannolika rövarhistoria är Mossad i samarbete med det anti-iranska terroristgruppen Folkets Mujahedin (MEK/MKO som visserligen ser ut som iranier och bär iranska pass med inte är Iranier. Denna terrorgrupp utgörs till stor del av olika minoritetsgrupper som i 50 år genom terrorism och andra Iranfientliga verksamheter som spionage och sabotage har skadat Iran och Iranska intressen. Medlemmarna i denna terrorgrupp drivs av ett mycket starkt rashot mot Perser och Iran och har som mål att avveckla och dekonstruera Iran. 

Själva iden att regimen skulle skicka agenter som som bär Iranska pass med sig  iransk valuta (som även filmades av Thailändsk TV)  för att utföra terrorattentat i en tid där sanktioner och olika krigshot regnar över landet är skrattretande Speciellt att det skulle ske i ett sådant kritiskt läge där Indien och Iran förhandlar om hur Indien ska betala för iranska oljeleverans.Indien är en av de få länder som envist vägrat följa den amerikanarna linjen och fortsätter att köpa iransk olja.


Den den sionistiska filmhandlingen (den som alla stormedier förmedlar) så representerar den senaste "Iranska " terrorhandlingar och misslyckade bombningar i Indien, Georgien och Thailand Irans vedergällning på mordet på fem civila kärnfysiker i Iran.Om Iran verkligen ville skada israeliska intressen genom terrorism så kan man endast förmoda att det hela skulle ske på ett mycket mer raffinerad.

Bombmännen skulle troligtvis har utbildning  i sprängmedelshantering och kunna hantera sina  sprängmedel utan att spränga sitt gömställe i luften för att sedan fly från platsen och sen spränga sitt eget ben genom att  kasta en "bomb" mot en taxi som studsar tillbaka. Dessutom verkar det högst märkligt att samtliga "attentat" misslyckades utan att någon Israel komma till skada. 


Iran är redan mycket isolerat internationellt att det finns starka incitament mot att Iran att angripa Israel i tredje land. Att Iran skulle försöka utföra terrorattentat mot Israel i Indien är särskilt osannolikt eftersom Iran för sin överlevnads skulle är tvungen att sälja olja till Indien och ett episod som denna gör det väsentligt svårare för indierna att ingå avtal med Iran som nu utmålas som världens främsta terrorsponsor. 

Det här är bara en i raden av alla Mossad operationer  som syftar till att skapa ett politiska berättigande för att eventuellt  tvinga USA att bomba landet och tills dess fortsätta införa hårdare och hårdare sanktioner som endast drabbar Irans befolkning.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar