tisdag 6 mars 2012

Massmedierna skamlösa politiska manipulation om Syrien fortsätter

Än idag fortsätter fortsätter massmedierna skamlösa snedvridna nyhetsförmedling om läget i Syrien. Man vägrar erkänna att det pågår ett inbördeskrig i Syrien, mellan regimen å ena sidan och terrorist grupper åt andra sidan som går västmakternas ärenden. Den så kallade "Syriska oppositionen" år oenad, saknar en gemensam vision och agenda och det viktigaste är att de saknar helt folkligt stöd.

Den militära oppositionen i den fria syriska armen består av terrorister, jihadister och Al-Qaida medlemmar som har beväpnats, tränats och och smugglats till Syrien av CIA, via de amerikanska satellitstaterna Saudi Arabien, Qatar, Turkiet och Israel med syfte att destabilisera landet tillräckligt mycket och skapa en opinionsläge som möjliggöra en västerländsk militär intervention i Syrien. Den så kallade fria syriska armen har begått minst lika många övergrepp mot civilbefolkningen som Assad- regimen men det förtigs fullständigt av de kontrollerade medierna.

Här nedan ser vi hur video på hur den fria syriska armen sätter afrikaner i lejonburar och matar dem med flaggor.



Ändå fortsätter de kontrollerade massmedierna att försvara dessa ociviliserade odjur och varje försök av den syriska staten att försvarar sina medborgare och sina territorium utmålas som en slakt av civila "prodemokratiska" syrier eller ett "urskillningslöst attack av civila bostadsområden, som i Homs. 


Vad det här egentligen handlar om är att verkställa Libyen-modellen i Syrien: alltså om att med alla medel skapa en situation på marken, eller att i alla fall skapa en manipulerad bild av läget i Syrien som ger västmakterna det mandat de behöver för att med luftkrafter inleda en militär operation i Syrien för att krossa Assad-regimen. Detta är i sig bara ett steg mot det större nykonservativa målet att komma åt det egentliga strategiska objektivet Iran.

Idag bekräftade den sionistiska / nykonservativa politikern och tidigare president kandidaten  John Mccain att oroligheterna i Syrien från början varit en utländsk statskupp i syfte att möjliggöra ett regimskifte genom libyen-modellen och inte en folkresning när han tappade besinning och krävde att  USA / NATO skulle börja bomba Syrisk trupp för och hjälpa västmakterna proxy-arme att uppnår regimskifte (officiellt skydda civila) precis som i Libyen..




Dödandet i Syrien startades av västmakterna, inte Assad! Och dödandet kan endast sluta om västmakterna slutar med sin sionistiska & nykoloniala regimskifte program i Syrien genom Libyen-modellen. Genom en ärlig media som vågar se verkligheten som den egentligen är och nämner problemet vid dess egentlige namn: Utländsk intervention och ett krig mot västmakterna. Västmakterna är problemet i Syrien, inte Assad och inte brist på demokrati,

Den sionistiska / nykonservativa planen för Syrien är inte demokrati, mänskliga rättigheter eller en liberalare samhällsmodell, planen är att utnyttja etniska / religiösa skiljelinjer för att dekonstruera Syrien som en enhetlig nationalstat. Den klassiska koloniala mallen att härska och dela, en Syrien som är kroniskt dysfunktionell och i ständig inre sammandrabbning kan inte heller vara en stark utrikespolitiskt aktör och hota israeliska intressen. Denna avstyckning & dekonstruktionsmall har redan införts i Libyen och skulle Syrien falla för den aggressionen kommer troligtvis även Syrien att gå samma öde till mötes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar