fredag 16 december 2011

Nato vill ha ett sjudande inbördeskrig i Syrien inte fred


Washington är redo att diskutera Rysslands utkast till en FN resolution om situationen i Syrien men beskriver vissa punkter av den som oacceptabla och vägrar fortfarande att erkänna att delar av oppositionen är tungt beväpnade 

Det som egentligen händer på Syrien gator vet vi ingenting om, vad vi vet är hur den västerländska propagandaversionen ser ut. Vi kan inte blind lita på den västerländska medierna som står under hårt politiskt kontroll och bedriver en politisk agenda grundar sig i sionism och imperialism. Enligt en artikel i RT så harde flesta civila mördats av prickskyttar i Städer som Homs, men vem som stått för skjutandet är okänd. Det kan vara Assads styrkor, men det kan lika gärna vara rebeller eller legoknektar med uppdraget att skapa kaos och störta landet ännu mer i ett inbördeskrig. 

Därför är det viktigt att den första resolutionen som antas av FN  inkluderar ett uppdrag till Syrien i fredsbevarande syfte och en så kallade fact-finding mission. Alltså en kartläggningsuppdrag, men mycket talar emot att så pass rationella och moderata resolutioner kommer att antas. Det som USA, Israel och deras allierade är ute efter är regimskifte och inbördeskrig i Syrien.


Enligt den brasilianske Journalisten Pape Escobar så har miliserna som västmakterna skapat (Den fria syriska armen,  med cirka 25 000 man) samlats vid Syriens gräns med Turkiet och Jordanien och är involverad i planeringen av ett fullskaligt invasion av Syrien med hjälp av NATO. Vad de vill och vad NATO vill ha är en sjudande inbördeskrig i Syrien som ett förevändning för denna plan som ska verkställas i en nära framtid, förmodligen efter det amerikanska valet i nästa år.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar